- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 27
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sunucu Adı :
Yaş Sınırlaması :18
İstediğiniz Günlük Online Süre : 3 SAAT
Aradığınız Özellikler : Lütfen çocukca değilde işini ciddiye alıp serverimizi beraber doldurabileceğim bir dost olması oyun için kesinlikle kimseye yardım etmemesini istiyorum dürüst saygılı olduktan sonra beraber bu yolda ilerlemek istiyorum.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :semihimamoglu6161tr@gmail.com mail atabilirsiniz telefon numaranızı wpden dönüş yapılacaktır.
Diğer / Ek : Lütfen işi ciddiye alan kişiler iletişime geçsin swnin özelliklerini inceleyebilirsiniz online sıkıntısı çekiyorum tek olduğum için hem oyun hem tanıtım işinde zorlanıyorum bu yüzden reklam işini tanıtımı user çekebilecek bir arkadaş arıyorum teşekkürler
Ayrıca gelip yok filesi şöyle olsaydı böyle olsaydı yok öyle böyle zor diyecek arkdaşlar da hiç bulaşmasın lütfen gerçekten bu işi başaracak kendine güvenen kişileri bekliyorum
İyi forumlar...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yaş Sınırlaması :18
İstediğiniz Günlük Online Süre : 3 SAAT
Aradığınız Özellikler : Lütfen çocukca değilde işini ciddiye alıp serverimizi beraber doldurabileceğim bir dost olması oyun için kesinlikle kimseye yardım etmemesini istiyorum dürüst saygılı olduktan sonra beraber bu yolda ilerlemek istiyorum.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :semihimamoglu6161tr@gmail.com mail atabilirsiniz telefon numaranızı wpden dönüş yapılacaktır.
Diğer / Ek : Lütfen işi ciddiye alan kişiler iletişime geçsin swnin özelliklerini inceleyebilirsiniz online sıkıntısı çekiyorum tek olduğum için hem oyun hem tanıtım işinde zorlanıyorum bu yüzden reklam işini tanıtımı user çekebilecek bir arkadaş arıyorum teşekkürler
Ayrıca gelip yok filesi şöyle olsaydı böyle olsaydı yok öyle böyle zor diyecek arkdaşlar da hiç bulaşmasın lütfen gerçekten bu işi başaracak kendine güvenen kişileri bekliyorum
İyi forumlar...
Son düzenleme:
- Konular
- 45
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 12d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 91
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 104
- MmoLira
- 1,289
- DevLira
- 3
Başarılar..
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 27
- DevLira
- 0
Teşekkürler GM alımı gerçekleşmiştir konuyu kapatabilriz teşekkürlerBaşarılar..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)