HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sunucu Adı : M2 - Best
Yaş Sınırlaması : Yok
İstediğiniz Günlük Online Süre : +8
Aradığınız Özellikler : İyi reklam yapsın, saygılı olsun, servere iyi user getirsin.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : serhat-can-ozturk@windowslive.com
Diğer / Ek : Lütfen iyi reklam yapamayan üyeler eklemesin.Bir bakıma tanıtımcı arıyoruz, eğer iyi user gelirse AtakServer da verebiliriz + rütbe atlatabiliriz.
Yaş Sınırlaması : Yok
İstediğiniz Günlük Online Süre : +8
Aradığınız Özellikler : İyi reklam yapsın, saygılı olsun, servere iyi user getirsin.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : serhat-can-ozturk@windowslive.com
Diğer / Ek : Lütfen iyi reklam yapamayan üyeler eklemesin.Bir bakıma tanıtımcı arıyoruz, eğer iyi user gelirse AtakServer da verebiliriz + rütbe atlatabiliriz.
Sunucu Adı : M2 - Best
Yaş Sınırlaması : 14
İstediğiniz Günlük Online Süre :Günlük 14 Saat Onlineyim Değişir
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : MSN Adressinizi Ekledim.
Diğer / Ek : İyi reklam yaparım,userlarla ilgilenmesini onları eğlendirmesini bilirim,ama araya mesafe koymasınıda bilirim,tarif ettiniz özellikler ben de var.Msn Adressinizi Ekledim Onaylarsanız Sevinirim İyi Oyunlar...
Yaş Sınırlaması : 14
İstediğiniz Günlük Online Süre :Günlük 14 Saat Onlineyim Değişir
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : MSN Adressinizi Ekledim.
Diğer / Ek : İyi reklam yaparım,userlarla ilgilenmesini onları eğlendirmesini bilirim,ama araya mesafe koymasınıda bilirim,tarif ettiniz özellikler ben de var.Msn Adressinizi Ekledim Onaylarsanız Sevinirim İyi Oyunlar...
Son düzenleme:
Yaş Sınırlaması : 16 
İstediğiniz Günlük Online Süre : +12 saat
Aradığınız Özellikler : İyi reklam yapsın, saygılı olsun, servere iyi user getirsin. [Tam Bn
]
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : Kill_For_You_Turkmmo@hot.
Diğer / Ek : Beni seçersen iyi olr :d

İstediğiniz Günlük Online Süre : +12 saat
Aradığınız Özellikler : İyi reklam yapsın, saygılı olsun, servere iyi user getirsin. [Tam Bn
] İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : Kill_For_You_Turkmmo@hot.
Diğer / Ek : Beni seçersen iyi olr :d
Yaş Sınırlaması : 17
İstediğiniz Günlük Online Süre : Net 16 saat
Aradığınız Özellikler : İyi reklam yaparım,Bir Çok kodu ezbere biliyorum sagılı birisiyim 1 tL'lik (100 userli serverde),2 [GM]lik tecrübem var Serverlarda yapabileceğim işler Event Npc Tamiri Drob ayarlamaları Edit satışı
letişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :ademirci3437@hot.
Nickim : [GM]aLpeReN
İstediğiniz Günlük Online Süre : Net 16 saat
Aradığınız Özellikler : İyi reklam yaparım,Bir Çok kodu ezbere biliyorum sagılı birisiyim 1 tL'lik (100 userli serverde),2 [GM]lik tecrübem var Serverlarda yapabileceğim işler Event Npc Tamiri Drob ayarlamaları Edit satışı
letişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :ademirci3437@hot.
Nickim : [GM]aLpeReN
• Sunucu Adı : M2 - Best
• Yaş Sınırlaması : 16
• İstediğiniz Günlük Online Süre :Günlük 14 Saat Onlineyim Değişir
• Aradığınız Özellikler : İyi reklam yapsın, saygılı olsun, servere iyi user getirsin.
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : MSN Adressinizi Ekledim.
• Diğer / Ek : İyi reklam yaparım,userlarla ilgilenmesini onları eğlendirmesini bilirim,ama araya mesafe koymasınıda bilirim,tarif ettiniz özellikler ben de var.Msn Adressinizi Ekledim Onaylarsanız Sevinirim İyi Oyunlar...turkmmo
• Yaş Sınırlaması : 16
• İstediğiniz Günlük Online Süre :Günlük 14 Saat Onlineyim Değişir
• Aradığınız Özellikler : İyi reklam yapsın, saygılı olsun, servere iyi user getirsin.
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : MSN Adressinizi Ekledim.
• Diğer / Ek : İyi reklam yaparım,userlarla ilgilenmesini onları eğlendirmesini bilirim,ama araya mesafe koymasınıda bilirim,tarif ettiniz özellikler ben de var.Msn Adressinizi Ekledim Onaylarsanız Sevinirim İyi Oyunlar...turkmmo