18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!
İtem hack değil. 30 şaman karakter yerine tekrardan 30 ninja savunma gelmiş. Hatalı item yüzünden ban yemezsin zaten. Düzelttirebilirsin. İtemin düzeltilmeden kimseye vermek zorunda değilsin. Hack olsaydı durum farklı tabi.
Halledildi. Bildirim Yapması Için Yönlendirdim.
Eğer Oyuncu Bana Getirip Hack Item Veriyorsa Ben Alıp Markete Satmak Durumundayım.
Eğer Vermiyorsa da Bildirip Banlatmak Durumundayım. Benim Her Hareketimi Üstlerim Biliyor Ve Danışarak Iş Yapıyorum Zaten..
elinde ss varmı ? Mai ile birebir konuştun mu? Elinde hack item varsa gm bunu senden almaz bildirim yapar ve sen banlanırsın o itemler birlikte.. Ayrıca gm bile olsa niçin itemini bir başkasına veriyorsun? Sürekli söylenen şey itemlerinizden kendiniz sorumlusunuz. Yine söylüyorum; Gm oyun içinde hack bile olsa kimseden item almaz
Eğer Oyuncu Bana Getirip Hack Item Veriyorsa Ben Alıp Markete Satmak Durumundayım.
Eğer Vermiyorsa da Bildirip Banlatmak Durumundayım. Benim Her Hareketimi Üstlerim Biliyor Ve Danışarak Iş Yapıyorum Zaten..
Son düzenleme:
Sayın HarryP. Kaskımı geri verdi Sayın Mai. Şuanda sorun yok. Bunu siteden nasıl değiştirebilirim. Çünkü ben almadım siteden oyunda takasla aldım.
Sayın HarryP. Kaskımı geri verdi Sayın Mai. Şuanda sorun yok. Bunu siteden nasıl değiştirebilirim. Çünkü ben almadım siteden oyunda takasla aldım.
Hatalı gelen itemi özel mesaj ile admine veya ticket atarak bildiriyorsun. Doğru efsunlusunu alabiliyorsun.
Hatalı gelen itemi özel mesaj ile admine veya ticket atarak bildiriyorsun. Doğru efsunlusunu alabiliyorsun.
sadece kaskla mı değiştirebilirim. başka editle değişmez mi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)