kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Vps Hakkında Bazı Sorular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nekromark
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 326
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Benim Merak Ettiğim Birsey Var Vps Server Alcamda Bazı Sorular Sorcam

1. Bu Vps Paneli Diyorlar Oyun Ordanmi Yonetilmekte
2. Ordan Yonetiliyorsa Ordami Dosyalar Kalacak Yani Vps Demi Yoksa Benim Bilgisayarimdami
3. Bunların Hepsi Tamamsa Bildigimiz Seyler Var 250 level Sınırı Ve Bir Cok Sey
Bunlardan Bazılarını Cıkarta Biliyor Ve Ayrıca Vps Sirketine İstedigimiz Dosyaları Yaptırabiliyormuyuz ? Yani Ben Bir Gorev İstiyorum Onu Yada Ben Kendi Yaptigim Gorevleri Koyabiliyormuyum ?

1. Panel Çok şeyin karşılığıdır. Site panelide vardır yönetim panelide. Yönetim paneli site üzerinden girilir.

2. Dosylarar orda kalacak FileZilla'dan dosyaları yönetceksiniz.

3. Hayır SF'leri bozmak çok zordur ve büyük uğraştır. Görev vb. şeylere para alırlar.

PVP KONTROL PANELİ
Tüm Paketlerimizde Özel Oyun Yönetim Paneli Mevcuttur.
Bunu Diyorum

Karakter Edit Para Bugu Kaldır Gm Ekle Vs. Bunlar Var Onu Diyorum Ben

Ve Para Alırlar İstediklerimiz İcin Diyorsunda Onlari Hazirlatsam Birine Oyle Onlara Versem Ozamandami Alirlar ? Ve Tahminen Ne Kadar

Kendin atacaksın. Onlar oyuna yaptıkları eklenti için para alırlar. Kontrol panelini en fazla 2ay kullanırsın. Pro olmaya başlıyınca çok hafif gelir o panel. Edit satışını AtakServer dan diğerlerini Navicat'tan yapacaksın yoksa tam olmayabilir. Filezilla ya atacaksın yaptığın şeyleri onlar atmaz zaten kolay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri