romegames 1
romegames
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Işınlama Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HeLLas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 655
Merhaba . Artık ışınlamaya korkar olduk . Her ışınlanmada 4 - 5 dk bekliyoruz . Eskiden ara sıra oluyordu , şimdi her ışınlamada oluyor. Yüzük bitti , depodan yeni yüzük alayım dedim yeni yüzük alıp kastıgım yere gelmek 30 dk den fazla sürdü :) Sorunun çözüleceği söylenmişti fakat hala bir çözüme kavuşmadı. Ne zaman bu sorun çözülecek?

Merhaba . Artık ışınlamaya korkar olduk . Her ışınlanmada 4 - 5 dk bekliyoruz . Eskiden ara sıra oluyordu , şimdi her ışınlamada oluyor. Yüzük bitti , depodan yeni yüzük alayım dedim yeni yüzük alıp kastıgım yere gelmek 30 dk den fazla sürdü :) Sorunun çözüleceği söylenmişti fakat hala bir çözüme kavuşmadı. Ne zaman bu sorun çözülecek?

arkdaşım Konu açmayı Bırak.Admin zaten Açıklama yaptı . Duyurular bölümünü takip et biraz.

http://www.turkmmo.com/mmomt2-duyurular/

Buda Acıklama olan.

Sunucu Problemi bitince %99 oranında AzaLacak.!

O yazıyı okudum merak etme. Orda aksilik olmazsa pazartesi çözüme kavuşacağı yazıyor , bugün günlerden çarşamba. Ha demekki aksilik oldu . Bende soruyorum pazartesi olmadı, peki ne zaman olacak ?

Bak sen diyorsun Aksilik oldu diye onlarda istıyorlar bu dertten kurtulmayı.
Sunucu değişiceği zaman Duyurulardan açıklama yapılır.
konu açarak oyalamaktan başka birşey yapmıoyrsun.

Bak sen diyorsun Aksilik oldu diye onlarda istıyorlar bu dertten kurtulmayı.
Sunucu değişiceği zaman Duyurulardan açıklama yapılır.
konu açarak oyalamaktan başka birşey yapmıoyrsun.

Biliyorum onlarında bu dertten kurtulmak istediklerini . Eminim ki bizden daha fazla üzülüyorlardır bu olay karşısında . Ben kötü birşey demiyorum , niye hala çözülmedi bu sorun kac haftadır böyle diye de isyan etmiyorum . Düzgün bir şekilde sadece ne zaman çözüleceğini soruyorum

Ayrıca demişsin ki ''konu açarak oyalamaktan başka birşey yapmıyorsun.'' Burası forum ; burda konu açamazsın , istedigin konuyu açamazsın diye bir şey yazmıyor girerken :) Bence sen yazmak icin yazıyorsun gibi. Bakıyorumda tüm acılan konularda mesajın var en az 2 - 3 tane :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri