Bir şey daha sormak istiyorum . Arkadaşım 97 lvl ken exp yüzüğü taktı ve odadan %1 ile %1.5 arası exp aldı . Ben kırmızı ot görevinden max. exp ödülünü aldım ve odadan %0.40 , %0.50 arası exp geldi . Şimdi soruyorum ; max. exp ödülünde kazanılan exp %100 artırılıyor , tecrübe yüzüğü ile %50 artırılıyor . Buda mı normal ?![]()
kim söylediki 1 saaylik yüzüğün %50 verdğini
98 olmussun ama henüz detaylar hakkında bilgin yok bence araştır millet +95 ten sonra tecrübe ile kasıoyr TR Oynasan ne yapardın acaba 
Yazdığım mesajı iyi oku. Bu kadar düşmesi normal değil zaten. yazmışım
Ben sana söylemedim , ilk mesajıma ilaven söyledim. Bu arada bunun nedenini acıklayabilecek birisi varsa acıklasın lütfen . 100 LvL yapamadık gitti

kim söylediki 1 saaylik yüzüğün %50 verdğini98 olmussun ama henüz detaylar hakkında bilgin yok bence araştır millet +95 ten sonra tecrübe ile kasıoyr TR Oynasan ne yapardın acaba
![]()
1. si Yeterince tr oynadım meraklanma.
2. si %50 değilde kaç veriyor o zaman ?
3. sü Hiç tecrübe yüzüğü ile kasmadım. onun için % kac artırdıgını bilmiyorum

1. si Yeterince tr oynadım meraklanma.
2. si %50 değilde kaç veriyor o zaman ?
3. sü Hiç tecrübe yüzüğü ile kasmadım. onun için % kac artırdıgını bilmiyorum![]()
Herkez nasıl 99 +100 oluyor sanıyorsun
arkadasım yüzükle kasıyoruz.sahsen ben suana kadar epey yüzük harçadım.
yüzükte %50 den verıyor.Yoksa Kasılıcak gibi değil.
son olarakta itemelrinde exp bonus olması gerek %20 şeklınde

Level atladıkca gelen exp oranı düşer bu istenilen exp miktarı ile alakalı bir şey değil. 98 levelken 50000 exp veren bi yaratık. 99 levelda 30000 e düşebilir.Sonuçta pvp lerde tr ile aynı kriterlere mevcut ve 99 lvl son lvl oldugu için gelen expde bayağı düşüyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)