kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Maximum Exp ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HeLLas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhaba. Sabah 5 ot vererek max. exp ödülü aldım.Ödülü aldığımda lvl im 97 idi ve kasarak 98 lvl oldum. Kastığım yerde odadan %0.40 ile %0.50 arası exp geliyordu ve lvl için istenilen exp miktarı 1 milyar 850 milyondu . 98 lvl olunca 99 kasmak istedim fakat gelen exp miktarı %0.20 ye düştü . Ve lvl için istenilen exp miktarı 2 milyar cıktı.

Aklıma yatmayan bir şey oldu. İstenilen 150 milyon tecrübe için birden %0.30 luk bir düşüş oluyor; %3-4 den düşse neyse , %0.50 den %0.20 ye kadar düştü . Benim tahminim alınan max. exp ödülünde bir sorun çıktı. Yoksa bu kadar exp düşeceğini sanmıyorum.

Bu kadar düşmesi normal değil zaten. Fakat zaten level arttıkça istenilen exp miktarı artıyo bunun yanında alınan exp oranıda düşüyor hep aynı değil yani , bence o kadar geldiğine şükret:)

Son düzenleme:
zaten ot 1 hafta maximum exp olanı süresi
biz 2 katta kasıoyoruz gelen exp oranı %0.8 arası değişiyor daha birşey değil %0.20 %0.30

Bir şey daha sormak istiyorum . Arkadaşım 97 lvl ken exp yüzüğü taktı ve odadan %1 ile %1.5 arası exp aldı . Ben kırmızı ot görevinden max. exp ödülünü aldım ve odadan %0.40 , %0.50 arası exp geldi . Şimdi soruyorum ; max. exp ödülünde kazanılan exp %100 artırılıyor , tecrübe yüzüğü ile %50 artırılıyor . Buda mı normal ? :)

Bir şey daha sormak istiyorum . Arkadaşım 97 lvl ken exp yüzüğü taktı ve odadan %1 ile %1.5 arası exp aldı . Ben kırmızı ot görevinden max. exp ödülünü aldım ve odadan %0.40 , %0.50 arası exp geldi . Şimdi soruyorum ; max. exp ödülünde kazanılan exp %100 artırılıyor , tecrübe yüzüğü ile %50 artırılıyor . Buda mı normal ? :)

Yazdığım mesajı iyi oku. Bu kadar düşmesi normal değil zaten. yazmışım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri