Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Maximum Exp ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HeLLas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey daha sormak istiyorum . Arkadaşım 97 lvl ken exp yüzüğü taktı ve odadan %1 ile %1.5 arası exp aldı . Ben kırmızı ot görevinden max. exp ödülünü aldım ve odadan %0.40 , %0.50 arası exp geldi . Şimdi soruyorum ; max. exp ödülünde kazanılan exp %100 artırılıyor , tecrübe yüzüğü ile %50 artırılıyor . Buda mı normal ? :)

kim söylediki 1 saaylik yüzüğün %50 verdğini :D 98 olmussun ama henüz detaylar hakkında bilgin yok bence araştır millet +95 ten sonra tecrübe ile kasıoyr TR Oynasan ne yapardın acaba :D

kim söylediki 1 saaylik yüzüğün %50 verdğini :D 98 olmussun ama henüz detaylar hakkında bilgin yok bence araştır millet +95 ten sonra tecrübe ile kasıoyr TR Oynasan ne yapardın acaba :D

1. si Yeterince tr oynadım meraklanma.
2. si %50 değilde kaç veriyor o zaman ?
3. sü Hiç tecrübe yüzüğü ile kasmadım. onun için % kac artırdıgını bilmiyorum :)

1. si Yeterince tr oynadım meraklanma.
2. si %50 değilde kaç veriyor o zaman ?
3. sü Hiç tecrübe yüzüğü ile kasmadım. onun için % kac artırdıgını bilmiyorum :)

Herkez nasıl 99 +100 oluyor sanıyorsun :D arkadasım yüzükle kasıyoruz.
sahsen ben suana kadar epey yüzük harçadım.
yüzükte %50 den verıyor.Yoksa Kasılıcak gibi değil.
son olarakta itemelrinde exp bonus olması gerek %20 şeklınde :D

Level atladıkca gelen exp oranı düşer bu istenilen exp miktarı ile alakalı bir şey değil. 98 levelken 50000 exp veren bi yaratık. 99 levelda 30000 e düşebilir.Sonuçta pvp lerde tr ile aynı kriterlere mevcut ve 99 lvl son lvl oldugu için gelen expde bayağı düşüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri