kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

sizce hangi şirket ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 235team235
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Sizce hngi şirket ??

• Bilteksis

• akshost

• Wsbc

• olayhosting

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bencede bazı konularda haklsınız , bir kişiye karşı hitap şekli böyle olmamalıdır , helede bu forumda sabit reklamı olup iyi satış yapan bir firmanın. Bence gerçekten yanlış davranışlar sergilenmiş , yoğunluk stres vb nedenlerdende olabilir ama gerçekten çok yanlış konuşmalar sergilemiş.

Bu kişi bizim müşterimiz değil bizim müşterimiz olduğunu kanıtlasın kendine 1 ay ücretsiz serverını hemen açalım. Bu kadarda küstahlık olmaz ki.

Bayilik verdigin adamlarda ödeme bildirimi var benim paramla yapılan ödeme bildirimi.Seni 5 gün kimse beklemk zorunda degil telefon nosu vermissin ulasılmayan bir tel birde kalkıp 7/24 ulasabilirsiniz diyebiliyorsunda bir cacıktan caktıgın yok konusuyorsun sadece.Firmaymısta bayilik vermiste ne bayiliginden bahsedyorsun kaldiki bayilik diye bahsettigin firma bile degil 2 3 kendini bilemezin kurdugu Sahte firma,gerekli yerlere gerekli şikayetler zaten yapıldı sen rahat ol burda bu kadar acık ve net bunları konusuyorsam birseylerden emin oldugum icindir ve kaldiki bayimiz dediginiz kişilere bile sana bildirim yapmlarına ragmen sunucuyu vermedin harbiden soyadınla özdeşsin arkadasım yazmak için yazarsınız sırf.Ama dogru siz bayisiniz aa birde ys belgeniz var degilmi sizin masallah masallah bir halttan anlamadıktan sonra o ys belgesi bir işe yaramaz bunu biliyorsundur umarım.Sizin gibilere cok kanıtla geldim ama herseye kılıf bulacak bir sözünüz oldugu için sizin gibi sakız agızlıların seviyesinde bir konusma gerceklestirmedim.Sen hep yazıcaksın cünkü yapın bunu gerektiriyor ama sende neyin ne oldugunu icten iyi biliyorsun o yüzden sen yazmaya devam et bu yazdıklarımada.anca zaten yazarsın Bu yazımıda okuyan arkadaslara söylüyorum bakın kimseye denemeyin demiyorum deneyin görün arkadasım ben baska firmayla calıstıgım o dönemde arkadasım bunların firmasındaydı yasadıgını yasadı yeterince neyse ya deneyin bu firmayı kötüyle iyiyi çok iyi boyutta gösteren bir firmadır kendileri.

Bilkeriz.net.tr Olay yaratan firma

Müsteri Kerizlemekte sınır tanımaz

Paralarınızı Çatur Çutur Yemede üstüne tanınmaz

Bilkeriz.net.tr

Sizde Gidin Sizde Kerizlenin.

Klasikler02 Kardeşim Senin Bir Kanıtın Felan Varsa Ona Göre Davransın Hakan Bey Ve Bayilik Söz Konusu Diosun Bayilik Verilmişse Şayet O Kişini Bayilik İsmi Nedir Bir Açıklama Bile Yapmıyosun Yapmadın Taktirdede Halen Karalama Yapıyosun İnanılması Mucize Birşey Senin Bu Konuşmaların Kanıtın Yok Birşeyin Yok Paso Bilteksis.net.tr Yi Karalıyosun Kanıtını Göster Ondan Sonra İnanalım Dolandırıldığını Teşekkürler İyi Forumlar.Yusuf Şirin

Ben konuşmaları okudum herhangi bilteksis müşterisi yöneticisi yetkilisi felan deilim . Hocam 15 yaşındaki cocuk gelip laf ederse atar yaparsa bilteksis yetkilisi susacakmı ? Adamları ne sandınız siz yok böyle konuşmayın size yakışmıyor filan ? 30 tl verdiniz die adam sizin köpeginizmi olacak ? Begenmeyen almaz bu kadar basit. Onlarca firma var. Adam giriyor filezillaya, uymayan bir dosya atiyor connetc rusfed hatası veriyor suçlu firma . Oyun hakkında hiç bir bilgisi yok gelmiş vps alıyor . Bilmiyorsan almıyacaksın firma bütün müşterilerine filezilla navicat putty kullanmayı ögretmeye kalksa ohoo ~

Ben konuşmaları okudum herhangi bilteksis müşterisi yöneticisi yetkilisi felan deilim . Hocam 15 yaşındaki cocuk gelip laf ederse atar yaparsa bilteksis yetkilisi susacakmı ? Adamları ne sandınız siz yok böyle konuşmayın size yakışmıyor filan ? 30 tl verdiniz die adam sizin köpeginizmi olacak ? Begenmeyen almaz bu kadar basit. Onlarca firma var. Adam giriyor filezillaya, uymayan bir dosya atiyor connetc rusfed hatası veriyor suçlu firma . Oyun hakkında hiç bir bilgisi yok gelmiş vps alıyor . Bilmiyorsan almıyacaksın firma bütün müşterilerine filezilla navicat putty kullanmayı ögretmeye kalksa ohoo ~

Haklısın Bey Efendi klasikler02 Nickli Arkadaşımızın Konuşması Ve Tavırları Hiç İnandırıcı Gelmedi.

Tüh kanıtsız olarak rezil ettin bizi kanıt koyda görelim. Şahit olsun herkes olmazmı ? ;)

Arkadaşlar o dönemdede bir çok şikayette bulundum ve elimde belli baslı bilgiler olmasına ragmen bu insanlar hep konusurlar koysamda koymasamda ne fark eder gene konusurlar dedim cünkü bu şahıslara bu ortamda bir kac kere rastlamadım.Bu arkadasa sabahtan beri kanıt koymaya gerek duymadan yazdım(Daha da batmasın diye) Çünkü Konusma tavırlarıyla yeterince firmasının nasıl bir firma oldugunu sergiledi.En son olarak bakın ne yazmış Saolsun Su sözüyle İlla beni sakladığım fişleri tek tek arattı ve tarattırdı.Kanıt istiyordun demi kardeşim al sana kanıt ve artık daha fazlada konusma hoş buna da sakız olcak birşey bulcağından kuşkum yok..Firmanıda al turşusunu kur istersen 5 10 kurusun lafını da etmem ama sizin yaptığınız ne uygun insanlığa adaba sığmaz.Bunuda Unutma incele bu fotografıda.

44737549.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri