Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
forumda bu firmalarla ılgılı yapılan sahtekarlıkları okursan kımın ne oldugunu anlarsın.
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...ndirici-wsbcnet-belgeli-kanitli-seri-1-a.html
ruzgarı bende tercıh ederım habern olsn. http://www.ruzgar.net.tr/
3.cü sayfaya gelde oku ne yazdığımı açıkladığımı
Bu Arada Bilteksis Ne Alaka Bizle Adam Dolandırıyomuş Bizim Hakan Beyle Muhattaplımız Kendisinden FreeBsd VDS Sunucusu Kiralayarak Sanallaştırma Yapıp Kendımiz Satıyoduk Ordan Kendisiyle Muhattaplıgımız Vardır İşler Yolunda Gidmeyince Turkbilsoft Adlı Firmamızı Suspended Ettik Ve Sizde Cemal Beye Para Yatırmıs Olbilirsiniz Suspended Olduktan Sonra Kendisi Parayı Çekmedi Bile Paranız Halen Cemal Beyin Hesabında Durmak Üzeredir Eminimki Suspended Oltuktan Sonra Yatırmış Olan Kişisiniz Ama İsminiz Vermemekte Israr Ediyorsunuz Israr Ettik Sürece Size Yardımcı Olamıcagım Çünkü Suspended Edilmeden Önce Herkezin Sunucusunu Teslim Ediyorduk Bir İnsanın Yargılarken Önce Bir Düşünün İsminizide Ögrene Bilirsem Gereken Yardımda Bulunacagız Teşekkürler İyi Forumlar.
Hyr ben suspended olmadan ücret yatıran müsteryim cemal bes kurus paranın olmadıgını söyledi bana yatırdıgını hkanı bekledigini söyledi 5 gün bekledik sonrada cemalden ses cıkmadı yatırcam paranı para yok hic dedi ve bende gerekli yerlere gittim gerekli işlemleri yasal yollardan baslattım.zaten ondan 10 15 gün sonrada kapattınız türkbilsoftu.gecin bunları hikaye bunlar
Hyr ben suspended olmadan ücret yatıran müsteryim cemal bes kurus paranın olmadıgını söyledi bana yatırdıgını hkanı bekledigini söyledi 5 gün bekledik sonrada cemalden ses cıkmadı yatırcam paranı para yok hic dedi ve bende gerekli yerlere gittim gerekli işlemleri yasal yollardan baslattım.zaten ondan 10 15 gün sonrada kapattınız türkbilsoftu.gecin bunları hikaye bunlar
Kanıtınız Varmı Peki Hocam Site Kapatılma Tarihi Hakkında Ve Cemal Beyle Konuştunuza Dahil Elinizdeki Kanıt Varmı Yok 1 Dekontla Hiç Birşey Yapamazsınız Msn Üzerinden Olcak İş Deil Bunlar Yatırdıgında Cemalle Neden Msnde Konusuyorsun Konustugununda Belli Bile Deil Ve Sen Hatalısın Para Yatırıldıktan Sonra Ödeme Biltirimi Geçilir Sonra Kontrol Ederiz En Geç 1 Saat İçinde Oyunu Teslim Ederim Tüm Müşterilerimize Özel Birşeydi Bu Siz Hata Yapmışınız Msnde Konusmakla Dekontla Birşey Acıklayamassın Elimdeki Tüm Müşterilerimin Kayıtları Var Temamda Daha Elimdedir Tüm Ödeme Bildirimleri Dekont Resmi Ve Şipariş Bilgileri Var Peki Onlar Neden Msnden Halletmemişlerde Ödeme Bildirimi Ve Sonra Şipariş Vermişler Çünkü Ellerinde Bir Kanıt Bulunsun Die Bir Ufak Aksilikte Kendilerine Koz Bulundurmak İcin Şayet Öle Birşey Olmucagı İçin Ve Bizi Tehtit Ederek Birşey Elde Edemessin Öfkeyle Kalkıp Zararla Oturursun.İyi Sabahlar:l04:
Son düzenleme:
Kanıtınız Varmı Peki Hocam Site Kapatılma Tarihi Hakkında Ve Cemal Beyle Konuştunuza Dahil Elinizdeki Kanıt Varmı Yok 1 Dekontla Hiç Birşey Yapamazsınız Msn Üzerinden Olcak İş Deil Bunlar Yatırdıgında Cemalle Neden Msnde Konusuyorsun Konustugununda Belli Bile Deil Ve Sen Hatalısın Para Yatırıldıktan Sonra Ödeme Biltirimi Geçilir Sonra Kontrol Ederiz En Geç 1 Saat İçinde Oyunu Teslim Ederim Tüm Müşterilerimize Özel Birşeydi Bu Siz Hata Yapmışınız Msnde Konusmakla Dekontla Birşey Acıklayamassın Elimdeki Tüm Müşterilerimin Kayıtları Var Temamda Daha Elimdedir Tüm Ödeme Bildirimleri Dekont Resmi Ve Şipariş Bilgileri Var Peki Onlar Neden Msnden Halletmemişlerde Ödeme Bildirimi Ve Sonra Şipariş Vermişler Çünkü Ellerinde Bir Kanıt Bulunsun Die Bir Ufak Aksilikte Kendilerine Koz Bulundurmak İcin Şayet Öle Birşey Olmucagı İçin Ve Bizi Tehtit Ederek Birşey Elde Edemessin Öfkeyle Kalkıp Zararla Oturursun.İyi Sabahlar:l04:
varya sana sadece gülüyorum görürsürüz bu lafını unutma sakın ve sana gülüyorum cünkü o dönemde sitenizde ödeme bildirim desteginiz dahi yoktu

:
yuh diyorum baska birsey demiyorum.Sitenizde onlarca acık vardı ve aybilsofttaki cakal sizin sifreyi degistirmisti.Cemalde gidip arkadasından ücretsiz sorunsuz bir panel bulmustu ohooo sen dünyadan bir haber yazıyorsun bu insanlarda anlıyormu bilmiyordumda harbi ne dedigini bilmiyorsun yada kafan güzel.Peki kardeşim dekontu eklemişsiniz de firmamıza ait bir ödeme bildirimin, siparişin hiç yoksa bir tane aktif destek talebin varmı ? Varsa onuda koy lütfen.
Bayimiz bu kişi ile anlaşmış bayide direk bizim hesabımıza yatırmasını söylemiş kendisi bizim doğrudan müşterimiz değildir. Varsa siparişi ödeme bildirimi destek talebi bekliyorum. :ka24:
Bayimiz bu kişi ile anlaşmış bayide direk bizim hesabımıza yatırmasını söylemiş kendisi bizim doğrudan müşterimiz değildir. Varsa siparişi ödeme bildirimi destek talebi bekliyorum. :ka24:
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)