BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

sizce hangi şirket ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 235team235
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Sizce hngi şirket ??

• Bilteksis

• akshost

• Wsbc

• olayhosting

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

labidu susar mısın yav ben ne diyom sen ne diyon karar vrildi iktidarda akshost var. aksden alcm.

Sizi gibi akıl yaşı 0-3 olan kişilerle uğraşıyoruz işte laf anlatamıyoruz ki . Sesine güvenen delikanlıysan 544 448 84 54 çağrı at ben seni ararım kontörün bitmesin abisi. :ka19:

İşte Bu bir Firma iyi görün arkadaslar baska birsey söylemey gerek bile yok.Bu cümleyi kurabilecek yas gurubunuda üstte yazısında belirtmiş zaten arkadas.Soyadıyla özdeş derken yanılmamışım.Erkeklik telefonda olmuyor Sen ilk bir bunu ögren.Senin seviyende olsaydım emin ol senin konusma tavrında bir uslup takınırdım.Sana ve Homeofismi dir neydir o dandik firmanada gereken bilgi zaten bilgi teknolojilerinden gelicek çok yakında iş te o gün buraya onu koycam onu dikkatlice okumayı ihmal etme.Ha bu arada ufak cocuklarla cok takıldıgın için sanırım karsındakilere abisi vs kelimelerle konusuyorsun biraz kendini bil firmanı dahada rezil etme.

labidu susar mısın yav ben ne diyom sen ne diyon karar vrildi iktidarda akshost var. aksden alcm.

Senin demenle durup susacaz değiliz. Kendini bilmez arkadaşlar edepsizce yorumlarına devam ettiği sürece cevabı elbette verilecektir. Şikayet edilmişisiz dikkat et bu kelimelerden sonra sen şikayet edilme abisi. Senin şikayet etme yaşın henüz dolmamış velinle git. :l04:

İşte Bu bir Firma iyi görün arkadaslar baska birsey söylemey gerek bile yok.Bu cümleyi kurabilecek yas gurubunuda üstte yazısında belirtmiş zaten arkadas.Soyadıyla özdeş derken yanılmamışım.Erkeklik telefonda olmuyor Sen ilk bir bunu ögren.Senin seviyende olsaydım emin ol senin konusma tavrında bir uslup takınırdım.Sana ve Homeofismi dir neydir o dandik firmanada gereken bilgi zaten bilgi teknolojilerinden gelicek çok yakında iş te o gün buraya onu koycam onu dikkatlice okumayı ihmal etme.Ha bu arada ufak cocuklarla cok takıldıgın için sanırım karsındakilere abisi vs kelimelerle konusuyorsun biraz kendini bil firmanı dahada rezil etme.

Tüh kanıtsız olarak rezil ettin bizi kanıt koyda görelim. Şahit olsun herkes olmazmı ? ;)

Bencede bazı konularda haklsınız , bir kişiye karşı hitap şekli böyle olmamalıdır , helede bu forumda sabit reklamı olup iyi satış yapan bir firmanın. Bence gerçekten yanlış davranışlar sergilenmiş , yoğunluk stres vb nedenlerdende olabilir ama gerçekten çok yanlış konuşmalar sergilemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri