Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

mafi2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sanane9999999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 684

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

mafia 2 ye güvenmeyin en son onun hilesini indirdim 2 saat sonra msn ve m2 şifrem değiştirildi sonra 2 sinide değiştirdim bu sefer yine değiştirmiş msn yi m2 bilgilerinden msn yi değiştirmiş giriş yapmadım support m2 ye haber verdim şimdi keyloggeri nasıl silcem format atmak haricinde

CTRL+SHİFT+DEL yap kardeşim benim bildiğim kadarıyla sonra ekrana sil,herşeyi filan diyor herşeyi silde zaten siler o bide CTRL+ALT+DEL yap sonra görev yöneticisi de işlemlerde s'ye bas services.exe filan der onun karşısında şu yazıyorsa 'SYSTEM' tamam silmiş demektir.Ama yazmıyorsa 'ADMİN''MAFİAII'... filan yazarsa silmemiş demektir İNŞALLAH siler kardeşim sende mutlu mutlu bilgisayarında yapacağını yaparsın yardımcı olabildiğsem ne mutlu bana.

krdeş saolda ctrl shift deleteyi bu site açıkken yapınca google geçmişini silme sayfası açılıyor masaüstündeyken yapınca bişey olmuyor bide dediğin gibi ctrl alt delete yapıyorum görev yöneticisini başlat diyorum görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı diyor

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri