HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Geçmiş Olsun Doğru Bu Mafia II Hile Videolarını GameSelf De TheYamuk paylaşıodu hep
Mustafa Beni Diğer Forumlardan Tanıyorsun.Senden Daha Önce Başladım Bu Hile İşine,Senden Kat Kat Fazla Hile Denedim ama Bende Birşey Olmadı.
Combofix'i Dene Bakalım Belki İşe Yarar...Bu Arada Virüs'ün Dışarıya Gitmesini Engellemek İçin Port Yönlendirmesi İle Çalışır Virüsler O Yüzden Dışarıya Bilgi Göndermesini Engellemek İçin Dışarıya Giden İp İşlemlerini Vs.. Kapatmayı Dene.
Birde Sorununu Çözünce Bu Konuya Bakmanı Öneririm Ki Sen Bu Konu En Alt Seviye Olduğu Halde Daha Deep Freeze Kullanmamışsın..
http://www.turkmmo.com/metin2-hileleri/1112870-turkmmo-guvenlik-konusu-ltltyasin457gtgt.html
Bu Arada Bir Arkadaş GameForce Bulaşmaz İnşallah Demiş Haklı Eğer Bilgisayarı Kullanmakta Usta Değilsen Fazla Uğraşma Bunlarla 3 Ay Hapis Yatmıştı Netten Bir Arkadaş Bu İşlerden Dolayı..Ama Benim Kuralıma Yakalanmıyorsan Suç İşlemiyorsun Demektir :l03:
haklısın dostum...
Yha knk senin yas kac sen bize dünyanıın süper hilesini buldun Artık bırak şu hile işini yaşın geç hapis mapis yatarsın gameforge ile koskoca şirket uğraşma sen artık bize uzman oldugunu kanıtladın
Windows7 seçmişin bu arada
En doğrusunu yapmışssın ama arkadaşların önerdiği programları dene bence
Windows7 seçmişin bu arada
En doğrusunu yapmışssın ama arkadaşların önerdiği programları dene bence- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...