HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İlk olarak Ben Mafia II.
İsim Soyisim Derseniz ; Mustafa YAVUZ.
Ben 2 hafta önce Win32/Sality.Nal virüsü kaptım ve 2 haftadır bu virüsle mücadele ediyorum. Defalarca format attım ama sanırım kendini bios'a kopyalamış. Çok üzgünüm çünkü emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum. Emrah abi olsun, Başka bir adminim olsun. Lütfen yardım Edin.
Şu an'a kadar adıma bir şey paylaşılmadı, herhangi bir mesaj yollanmadı.
Mafia II'ye erişemiyorum. Adminler Yardımcı olursa bu "TheYamuk" Hesabımla bana ulaşmasını ÖNEMLE RİCA EDİYORUM...
Saygılar, Mustafa
İsim Soyisim Derseniz ; Mustafa YAVUZ.
Ben 2 hafta önce Win32/Sality.Nal virüsü kaptım ve 2 haftadır bu virüsle mücadele ediyorum. Defalarca format attım ama sanırım kendini bios'a kopyalamış. Çok üzgünüm çünkü emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum. Emrah abi olsun, Başka bir adminim olsun. Lütfen yardım Edin.
Şu an'a kadar adıma bir şey paylaşılmadı, herhangi bir mesaj yollanmadı.
Mafia II'ye erişemiyorum. Adminler Yardımcı olursa bu "TheYamuk" Hesabımla bana ulaşmasını ÖNEMLE RİCA EDİYORUM...
Saygılar, Mustafa
Okadar Çok Hile Programı Kullanımından sonra olacağı buydu
Ne diyelim geçmiş olsun Umarım Adminimiz İlgilenir
Ne diyelim geçmiş olsun Umarım Adminimiz İlgilenir
Bu kadar hile bağımlısıysan, bilgisiyarına deep freeze kursaydın birşey olmazdı.Neyse geçmiş olsun, emrah gerekeni yapar.
Belliydi Zaten Başına Gelicek Vardı Dua Ette GameForce Başına Bela Olmasın . 
Neyse Gereken Yapılır.

Neyse Gereken Yapılır.
C & Datayı sil ve yeniden oluştur. %99.9 sorun çözülecektir. Son olarak metin2 her hileyi açmamanı tavsiye ederim.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...