HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
|xßyReßeLAnGeLx|;4566294' Alıntı:Belliydi Zaten Başına Gelicek Vardı Dua Ette GameForce Başına Bela Olmasın .
Neyse Gereken Yapılır.
Katılıyorum. Yapıcaklarını hayal bile edemezsin.
Geçmiş olsun bu arada
http://www.turkmmo.com/metin2-hileleri/1178658-metin2-hile-indirmeden-okuyun-lutfen-ise.html
al kardeş birazcık açık olmaya çalıştım bidakine dikkatli ol her hileyi indirme neyse olan olmuş dert etme her şeyin bi çözümü wardır.
al kardeş birazcık açık olmaya çalıştım bidakine dikkatli ol her hileyi indirme neyse olan olmuş dert etme her şeyin bi çözümü wardır.
İlk olarak Ben Mafia II.
İsim Soyisim Derseniz ; Mustafa YAVUZ.
Ben 2 hafta önce Win32/Sality.Nal virüsü kaptım ve 2 haftadır bu virüsle mücadele ediyorum. Defalarca format attım ama sanırım kendini bios'a kopyalamış. Çok üzgünüm çünkü emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum. Emrah abi olsun, Başka bir adminim olsun. Lütfen yardım Edin.
Şu an'a kadar adıma bir şey paylaşılmadı, herhangi bir mesaj yollanmadı.
Mafia II'ye erişemiyorum. Adminler Yardımcı olursa bu "TheYamuk" Hesabımla bana ulaşmasını ÖNEMLE RİCA EDİYORUM...
Saygılar, Mustafa
Super Cleaner indirmeni tavsiye ederim bunu bir dene zarar gelmez zararlı tüm dosyaları siliyor birde öyle dene belli mi olur belki düzelir
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...