Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Slm venüs halkı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cyprus0101
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 546

cyprus0101

Level 7
TM Üye
Konular
127
Reaksiyon Skoru
99
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
127
MmoLira
-2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

slm arkadaslar eskı bır venus oyuncusuyum benı tanıyan tanır sevdıgım dostlarımı bırakıp marsa gecmek zorunda klamıstım saolsun oyunda yıgen olarak gordugumuz abılık yaptıgımız extazy06 yanı cemıl benı soydugu ıcn caıma tam 600 tl masraf etmıstım ama guvendıgımız ınsan bızı oyuna getırıp soymustu bende o olaydan sonra yatırdıgmm banka hesap bılgılerını ve odeme bıldırımlerını elıme aldım ve elımde extazy06 benı soydugugune yonelık delılerle polıse gıdıp sıkayette bulunmustum sonucta oyun bıle olsa calınan ıtemer tl ıle alınmıs ıtemler mahkeme evresınde acıdım cahılıgıne verıp sıkayetımden vaz gectım bunu extazy06 yanı cemıl arkadasımız duymus mahkeme ısını ve oyunda sevdıgım bır kardesıme pmden demıskı eyer ugur benı mahkemeye verseydı onu oldurudum:D kouyu buraya actım cunkı form nıck bılmıyorum soyunca baska nıck kulanmaya basladı burdan yazdıklarımı gormesını temellı ederım benım ona acıyıp sıkayetımı cekmeme ragmen bu lafı soyledıyse bende ınat ettım yenıden bas vuru yapcam bakalım sonu nereye varcak burdan cemıl arkadasımıza seslenıyorum nıck bılmıyorum goduysen bu konuyu ozle pm at bana vereyım ev adresıme kadar gel ve elınden gelenı ardına koyma madem oyle bır laf soyledın lafında dur bakalım kım zarar gorcek ve sonuna kadar arkasında durcam bu olayın saırsılıkla bekleyıroum karsılasacagımız zamanı herkese ıyı oyunlar k.b yın ama benım gıbı bır ınsanı bıle cıldıttılar ınsan oglu cıg sut emmıs derlerya ıste bu oda o cınsten ıyı formlar herkese venustekı kardeslerıme slm son olarak bu arkadas benım ona verdıgım bır cardan benım adımı kulanrak cevremdekı dsotlarımın edıtıtlerını calmıs tam benımkılerle bereber 65 edıt carın nıck volfo bu carda ben yokum hekres dıkat etsın gercı ban yedı ama:D neyse

yav abi o kim seni tehdit ediyor.sen onu adam yerine koydun,yardımcı oldun demek ki karşılığı bunlarmış.onda yüz yok soydu işte tek seni olsa iyi.onun yüzünden kız arkadaşımı kaybettm ztn.hadi elinden geleni ardına koymasın ne yapabiliyosa yapsın bakalım.

Gebzelle sn oyunu bıraktınmı ?

Bırakırmı o oyuna :d

Ciddi Söylüyorum : Mahkeme'ye vericektin zaten yaşının pek fazla olduğunu düşünmüyorum .

13-14 yaşında falandır kesin böyle dedigine göre mahkeme esnasında işe aileler karışınca

şikayetten vazgeçicektin ve babası bunu görünce zaten kim bilir neler yapardı oğluna :)

Bu Arada Geçmiş Olsun Çar İçin .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri