Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Silinmeyen Dosyaları Silin.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan StyleWaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 441

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bazı durumlarda bir dosyayı silmek istersiniz fakat silemezsiniz , ya dosya kullanımdadır size izin vermez ya istenmeyen bir exe dosyasıdır sizin isteminiz dışında çalışır görev yöneticisinde göremezsiniz.Yada başka sebeplerden dolayı dosyayı silemezsiniz.

Iste bu durumda yardiminiza yetisen Türkçe dil destegide olan çok ufak bir programi kullanmayi anlatacagim. Programimizin adi Unlocker 1.8.7
Programin kurulumu ve kullanimi oldukça basit , programi kurdugunuzda kendisini sistem açilisina yerlestirmeside islerimizi bir hayli kolaylastiriyor. Simdi kurulumuza basliyabiliriz.
Öncelikle programi indireceginiz linki vermekte fayda var.

Programi çalistirdigimizda asagidaki gibi dil seçim ekraniyla karsilasiyoruz. Ben kurulumu Türkçe olarak yaptim.OK diyerek devam ediyoruz

1.jpg

Daha sonra sirasiyla su ekranlar geliyor
2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Evet yükleme islemini bitirdikten sonra , programi kullanim mantigi su sekildedir. Ben örnek vermek adina bir excel dosyasini kullandim. Dosyanin üzerinde sag tusla sil dedigimde asagidaki gibi bir ekranla karsilastim.

6.jpg

Dogru söylüyordu windows aslinda dosyam açikti fakat unlocker`in görevini bu etkilemiyordu. Ben tamama tikladigimda söyle bir ekranla karsilastim.

7.jpg

Burada yapmam gereken tek islem sol taraftaki açilir menüde yapacagim islemi seçmek; Ben silmek istiyorum ve sili seçtim
daha sonrada sag tarafta Bütün kilitleri aç butonuna tiklamak.
Bu islemi yaptigimda program su sekilde bir cevap verdi.

8.jpg

Yani arkadaslar görüldügü gibi unlocker silmek istediginiz nesne o anda kullanimda bile olsa siliyor. Yani onun kullanimini kendisi durduruyor. Ben genelde bu programdan sistemde virüs oldugunda silinemeyen dll dosyalarinda faydalaniyorum. Ayrica çok büyük yararini görüyorum.
Bir dahaki makalemizde görüsmek üzere…

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri