Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Gönder Menüsü Degiştirin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan StyleWaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 268

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu seferde bir dosyanin üzerinde tikladiginizda standart olarak gelen Gönder – Belgelerim seklindeki menüyü degistirmeyi anlatacagim. Burayi istediginiz sekle getirmeniz mümkün. Örnegin belgelerim yerine belirlediginiz bir klasöre göndermesini sagliyabilirsiniz. Çok pratik dosya kopyalamanizi sagliyacak bir yöntem. Bunun için asagidaki videoyu izleyin yada açiklamalari okuyun.

Bu islemi yapmak için baslat-çalistira tikliyoruz ve shell:sendto yazio tamami tikliyoruz karsimiza gelen pencere gönder menüsünde bulunan ögeleri gösterir. Eger siz buraya bir klasör eklemek istiyorsaniz, videoda ben desk klasörünü ekledim. Bunun için yapmaniz gereken sey sag tusla tiklayip yeni kisayol diyerek, eklemek istediginiz klasörü seçmek olacak. Ben örnekte desk klasörünü seçtim masa üzerinde bulunan. Artik sag tusla tikladigimda gördügünüz gibi gönder menüsü altinda desk klasörüne diye bir seçenek geldi. Sizde farkli fikirler uygulayabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri