HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar simdi bir dosya indirdiniz silemiyorsanız aşagıdakı seçeneklerden birini uygulayın
1.Çözüm
- dosya ile silmek [
2.Çözüm
- program ekle kaldırdan || başlata tıklayın/ ayarlar / denetim masası
bu şekilde gorunmediyse başlata tıklayın denetim masasına tıklayın.
eğer yine bulamadıysanız bilgisayarım a tıklayın sol tarafta denetim masası yazıyor tıklayın.Eğer yine bulamadıysanız herhangi bir klasore girin adres yerine
denetim masası yazın çıkar yine bulamadıysanız intihar edin xD
sonra denetim masasından program ekle kaldıra girin ordan sılmek istediginiz programı seçin silin eğer kaldıra tıkladıysanız hala kaldırmadıysa bilgisayarı yenıden baslatın gider. :ka19:
3.Çözüm
- Geri Dönüsüm kutusuna Sag tıklayın özellikler genel artık sizde % kaçsa bilemem onu %100 yapın silin dosyayı sonra tekrar eski haline alın.
ben bu kadar biliyorum 3 çözümüde denedim oluyor.
ASLA ALINTI DEGİLDİR TAMAMEN BANA AİT
Emeğe Saygı +Rep
1.Çözüm
- dosya ile silmek [
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
]2.Çözüm
- program ekle kaldırdan || başlata tıklayın/ ayarlar / denetim masası
bu şekilde gorunmediyse başlata tıklayın denetim masasına tıklayın.
eğer yine bulamadıysanız bilgisayarım a tıklayın sol tarafta denetim masası yazıyor tıklayın.Eğer yine bulamadıysanız herhangi bir klasore girin adres yerine
denetim masası yazın çıkar yine bulamadıysanız intihar edin xD
sonra denetim masasından program ekle kaldıra girin ordan sılmek istediginiz programı seçin silin eğer kaldıra tıkladıysanız hala kaldırmadıysa bilgisayarı yenıden baslatın gider. :ka19:
3.Çözüm
- Geri Dönüsüm kutusuna Sag tıklayın özellikler genel artık sizde % kaçsa bilemem onu %100 yapın silin dosyayı sonra tekrar eski haline alın.
ben bu kadar biliyorum 3 çözümüde denedim oluyor.
ASLA ALINTI DEGİLDİR TAMAMEN BANA AİT
Emeğe Saygı +Rep