HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sakin ve sessiz ortam güzeldireskilerden bahsedilince dışlanıyorum kayıt tarihim
![]()
19.Çoluk cocuk artık klasik bi laf olmuş gereksiz gereksiz küfür eden bordo klavyeliler ciddi anlamda rahatsız ediyor kullanmamak en iyisi.Normalde görseler abi diyeceklerine birine sanalda küfür etmek üzücü çok gördüm bu tür olayları yeni nesilin hali vahim
ay kıyamam
Kocaman delikanlıymışsın sen ben daha küçük bekliyordum
benden baya küçüksün tabi öyle dediğime bakma 
Kendi yaşının büyük olduğu söylemek büyük erdemlik bazılarına abla diyoruz ben senin ablan yaşında mıyım diyor e ablam yaşımdasınay kıyamamKocaman delikanlıymışsın sen ben daha küçük bekliyordum
benden baya küçüksün tabi öyle dediğime bakma
![]()

Sakin ve sessiz ortam güzeldireskilerden bahsedilince dışlanıyorum kayıt tarihim
![]()
Kendi yaşının büyük olduğu söylemek büyük erdemlik bazılarına abla diyoruz ben senin ablan yaşında mıyım diyor e ablam yaşımdasın![]()
Şimdilik yaşımla bir problemim yok.Aramızda beş yaş var ister abla de ister çiğdem de hiçfarketmez bence.Önemli olan insanların birbirine olan saygısı

Sen nasıl uygun görürsen öyle derim saygı tek kelimeyle bitmiyor zaten.Bazılarıda saygıya veya sevgiye değmiyor malesefŞimdilik yaşımla bir problemim yok.Aramızda beş yaş var ister abla de ister çiğdem de hiçfarketmez bence.Önemli olan insanların birbirine olan saygısı![]()

![]()
Sen nasıl uygun görürsen öyle derim saygı tek kelimeyle bitmiyor zaten.Bazılarıda saygıya veya sevgiye değmiyor malesef![]()
Artık sen kime nasıl davranman gerektiğine karar verebilecek yaştasın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)