HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yarına çıkıcağımız bile mağlum değil herşeyin hayırlısıŞimdi görüyorum.Sen gerçekten çok yenisin ve forumun büyüsüne çoktan kapılmış gibisin.Umarım hedeflerine ulaşırsın![]()
sanal pek kullanmıyorum zaten öyle face twitter gereksiz geliyor bana forum yetiyor açıkcası
en son face kullanıyordum sanalda sadece ciddi anlamda çocuklar dolmuş durulmaz haldeSakin ve sessiz ortam güzeldireskilerden bahsedilince dışlanıyorum kayıt tarihim
![]()
Yarına çıkıcağımız bile mağlum değil herşeyin hayırlısısanal pek kullanmıyorum zaten öyle face twitter gereksiz geliyor bana forum yetiyor açıkcası
en son face kullanıyordum sanalda sadece ciddi anlamda çocuklar dolmuş durulmaz halde
Bende kullanmıyorum.İnstagram süper bence
Cocuk falan dedin ama senin yaş kaç ?
Çünkü turkmmo ortalamasıda 24 civarında yani 
19.Çoluk cocuk artık klasik bi laf olmuş gereksiz gereksiz küfür eden bordo klavyeliler ciddi anlamda rahatsız ediyor kullanmamak en iyisi.Normalde görseler abi diyeceklerine birine sanalda küfür etmek üzücü çok gördüm bu tür olayları yeni nesilin hali vahimBende kullanmıyorum.İnstagram süper benceCocuk falan dedin ama senin yaş kaç ?
Çünkü turkmmo ortalamasıda 24 civarında yani
![]()
Sanki 60 yaşındayım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)