HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Günün en güzel saatleri şuanda bunu çoğu kişi bilmez![]()
Ben çok iyi bilirim..Eskidende hep bu saatlerde aktif olurdum zaten.Şimdi izinliyim eskisi gibi tadını çıkarıyorum
En güzeli.Tanımıyorum ama seni umarım tekrar yönetime girmek istersinBen çok iyi bilirim..Eskidende hep bu saatlerde aktif olurdum zaten.Şimdi izinliyim eskisi gibi tadını çıkarıyorum
sadece forum değil dışarısıda güzel kalabalığı pek sevmeyen biri olarak köpeğim ben dışarısı süper geceleri 
En güzeli.Tanımıyorum ama seni umarım tekrar yönetime girmek istersinsadece forum değil dışarısıda güzel kalabalığı pek sevmeyen biri olarak köpeğim ben dışarısı süper geceleri
![]()
Ben bırakalı 2-3 sene oldu galiba
bende sevmem kalabalığı aynenSakin ve sessiz ortam güzeldirBen bırakalı 2-3 sene oldu galibabende sevmem kalabalığı aynen
eskilerden bahsedilince dışlanıyorum kayıt tarihim 
Sakin ve sessiz ortam güzeldireskilerden bahsedilince dışlanıyorum kayıt tarihim
![]()
Şimdi görüyorum.Sen gerçekten çok yenisin ve forumun büyüsüne çoktan kapılmış gibisin.Umarım hedeflerine ulaşırsın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)