Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Kxyt2 kapandımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxakkexx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kxyt2 kapandimi bilgisi olan varsa yaz sin :(

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh be süper carim vardi serefsiz cinli bi hacker yuzunden gitti ona sorarım oteki tarafta ben ibo herif he off ya 96 lwl çarım vardı ama 99 yıkıodum bea :s

arkadaslar lütfen duyarli olalim tryt2 dürkler yapmiş o da güzel sanırım henuz oynamadım ama kasmak ve ithm bulmak çok daha kolay onu oynarız artık napalım 96 lwl süperdi ama bunada bakcaz artık :D orada ws atan gelsin :D full p master di ya çar full +9 du ithmler ve full +6 tas basiliydi tüm ithmlerde off off ne gunlere kaldık bea

hepinizi tryt2 ye bekliom bakın bu sitede de var onu kayıt işlemiyi falan filan buyrun sizde kayıt olun bn kayıt oldm zati kolay ya bu daha gzl KRALİYET zırhcıda satılyı :d

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri