HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
senin nasil sundugunu herkez biliobu arada soledigin laflara dikkat et ben hic bi zaman kavga etsemde senin gibi gerizekali yada dier laflari kullanmam . tabi buda senin kisiligini gosterir o da ayri bisey :m08::m08:
benim konuyu açma zamanım seninkinden yaklaşık 1 saat daha önce bu yüzden çalıntı yapmış sayılırsın ha bu arada milletin zekasıda kişinin kendisi gösterir konuyu çalan bir moderatörde zekalıda sayılmaz

benim konu: Bugün, 03:11 AM de açılmış
seninkisi ise: Bugün, 04:06 AM böyle moderatör mü olur?
seninkisi ise: Bugün, 04:06 AM böyle moderatör mü olur?
kocum sen dionki gelin anlasak ben size verim
herkeze sor bakim kimin paylasimi daha ii onu anlamiyacak kadarsan 
herkeze sor bakim kimin paylasimi daha ii onu anlamiyacak kadarsan 
kocum sen dionki gelin anlasak ben size verimherkeze sor bakim kimin paylasimi daha ii onu anlamiyacak kadarsan
![]()
Büyük Hacker emeğe saygın olsun foruma yardımımız olsu ndiye paylaşım yapıyoz senin yaptığına bak okadar güzel görevini yapıyorsun ki her stieye senin gibi 5 er tane koymak lazım :m08::m08::m08:
Büyük Hacker emeğe saygın olsun foruma yardımımız olsu ndiye paylaşım yapıyoz senin yaptığına bak okadar güzel görevini yapıyorsun ki her stieye senin gibi 5 er tane koymak lazım :m08::m08::m08:
BELLI KIMIN EMEGE SAYGISI OLMADIGI SENIN KONUNDA CREDITLERI GOREMEDIM :m08::m08:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)