Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Perx le dll dosyasi acilmaz xd perx injecte icindir !! Ben kodlari yazarken microsoft visual basic kullaniyom !! Kodlarin cogu cince ve hepsi sdr kodlari ( birbirne karisik) bi exeyle o kodlari hem topluo hemde ingilizceye ceviriyo ordanda update yada yeni hack yapcaksam yeni sdr kodlari yaziyom !!biraz karisik :d
Anladımda O Kodları Nerden Buluon..?
Hepİnİzİn amini ellİyen sİkem sİkem domaltam pİÇler oynamayi bİlen gelsİn İsmİm sİkİcİtİm
Böyle veletleri siteye neden alırlar anlamadım. +13-15 filan olmalı bu site ya bune!! Şikayet ettim.
biraz mi CFnin kodlari almasi tam bi olumdu ben acemi bi hacker oldugum icin bir kod icin 4 saat ugrastigimi biliorm 1 kez hack yaptim onuda 3 gunde bitirdim hemde yardim alarak!..
kodlari nasil alinir?
microsof visual adli bir programla bu program microsoftun bir urunudur.
grafik nasil degistirilir?
pcasa3 adli google yapimli bir yari capli photo shop programi ile yapılır.
peki nasıl yapılır?
cf deki grafikler tga uzantilidir yani seffaf symboldur bunu acmak icin ayri program istemektedir.
bu sayede oyununuzu kendinize gore degistirebilirsiniz.
not: en ufak hatalar sizin alehinize isler. ufacik bir hatadan dolayi yolunuzu sasira bilirsiniz.
ben badge kill modlari degistirirken haritayi degistirdim (bozdum).
microsof visual adli bir programla bu program microsoftun bir urunudur.
grafik nasil degistirilir?
pcasa3 adli google yapimli bir yari capli photo shop programi ile yapılır.
peki nasıl yapılır?
cf deki grafikler tga uzantilidir yani seffaf symboldur bunu acmak icin ayri program istemektedir.
bu sayede oyununuzu kendinize gore degistirebilirsiniz.
not: en ufak hatalar sizin alehinize isler. ufacik bir hatadan dolayi yolunuzu sasira bilirsiniz.
ben badge kill modlari degistirirken haritayi degistirdim (bozdum).
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)