romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Usage for hash tag: else

1. 7

Cevaplandı won sisteminde normal pazarda satış 999 kadar yüksetme

...CPythonShop::Instance().AddPrivateShopItemStock(TItemPos(bItemWindowType, wItemSlotIndex), iDisplaySlotIndex, iPrice, bCheque); #else CPythonShop::Instance().AddPrivateShopItemStock(TItemPos(bItemWindowType, wItemSlotIndex), iDisplaySlotIndex, iPrice); #endif if...
  2. TREmreAta

Cevaplandı ELDİVEN SİSTEMİ

...15, IP_ADDRESS_LENGTH = 15, LOGIN_MAX_LEN = 30, PASSWD_MAX_LEN = 16, #ifdef ENABLE_PLAYER_PER_ACCOUNT5 PLAYER_PER_ACCOUNT = 5, #else PLAYER_PER_ACCOUNT = 4, #endif ACCOUNT_STATUS_MAX_LEN = 8, CHARACTER_NAME_MAX_LEN = 24, SHOP_SIGN_MAX_LEN = 32...
  3. Razuning

Supreme Files.

...// #define __PYTHON_NEW__ // #define __PYTHON_STATIC__ // #define __USE_CYTHON__ // #define __USE_EXTRA_CYTHON__ #define START_WITH_ARGUMENT #else #define LOAD_PYTHON_LOADER // Habilita o pyLoader.dll para o modo programador. #endif...
  4. *Alperen Sönmez*

Cevaplandı Metin2 Suranın karanlık koruma GÜCÜNÜ DÜŞÜRME [YARDIM]

...if (iDamageToSP <= iSP) { PointChange(POINT_SP, -iDamageToSP); dam -= iDamageSPPart; } else { PointChange(POINT_SP, -GetSP()); dam -= iSP * 100 / MAX(GetPoint(POINT_MANASHIELD), 1); } }...
  5. A

ServerFiles Revelion2 [Full]

...# ifdef __WIN32__ # define OFFSHOP_DEBUG(fmt , ...) sys_log(0,"%s:%d >> " fmt , __FUNCTION__ , __LINE__, __VA_ARGS__) # else # define OFFSHOP_DEBUG(fmt , args...) sys_log(0,"%s:%d >> " fmt , __FUNCTION__ , __LINE__, ##args) # endif #else # define OFFSHOP_DEBUG(...)...
  6. BamT

Cevaplandı  Metin Puanı & Mağazası Sistemi Build Hatası

...için üye olmalısınız. adlı sistemi serverıma eklemeye çalışırken aşağıda bulunan hataları almaktayım. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. If else komutlarını düzenlesemde hatalar artmakta, ben de düzenlemeden orijinal halini yazıp, build edip hatayı göstermek istedim. Kullandığım Files ...
  7. BamT

Altın Konu Metin puanı ve mağazası sistemi

Aldığım hata şu şekil de; Öğeyi görmek için üye olmalısınız. If else komutlarını düzenlesemde hatalar artmakta, ben de düzenlemeden orijinal halini yazıp, build edip hatayı göstermek istedim. Kullandığım Files : 1-120 Dr.Legendy shop.cpp dosyası içeriği; ( Öğeyi görmek için üye olmalısınız...
  8. gleskpem

Metin2 eşya taşıma hatası fix (1 satır yukarı vb.)

Eşyayı envanterde 1 satır aşağı kaydırabilirken 1 satır yukarı kaydıramazsınız. Veya daha değişik şekiller.. Bunun için aşağıdaki fixi uygulamanız yeterlidir.
  9. İNSAFSIZ MAHLUK

Cevaplanmadı  GameType.h Costüm Sistemi Biri Yardım edebilirmi sıra

...const DWORD c_Costume_Slot_Weapon = c_Costume_Slot_Start + 1; const DWORD c_Costume_Slot_Count = 4; #else const DWORD c_Costume_Slot_Count = 2; #endif const DWORD c_Costume_Slot_Mount = c_Costume_Slot_Start + 3; const DWORD c_Costume_Slot_End...
  10. Lordexe

[C++] 100 Slot Ticaret Penceresi
    5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Geri