romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Usage for hash tag: else

1. dePayens

Cevaplandı Turkmmo Altyapı Lycan seçim ekranından kaldırma

...PythonApplicationModule.cpp içinde #ifdef ENABLE_WOLFMAN_SYSTEM PyModule_AddIntConstant(poModule, "ENABLE_WOLFMAN_SYSTEM", 1); #e#else PyModule_AddIntConstant(poModule, "ENABLE_WOLFMAN_SYSTEM", 0); #e#endifCODE] Bu ya da bunun gibir bir define varsa eğer : şu şekilde değiştir...
  2. A

İsim Gölge Optimizasyonu Açılır/Kapanır
    5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme

Selamlar, Bir çok arkadaş istiyordu bunun kapanır açılır şeklindeki halini paylaşacağımı söylemiştim. Uzatmadan konu içeriğine geçeyim. Kanıt olarak bırakıyorum. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
  3. olkan41

Cevaplandı syserr.txt

...PythonApplicationModule.cpp aç ve arat: #ifdef ENABLE_COSTUME_SYSTEM PyModule_AddIntConstant(poModule, "ENABLE_COSTUME_SYSTEM", 1); #else PyModule_AddIntConstant(poModule, "ENABLE_COSTUME_SYSTEM", 0); #endif altına ekle : #ifdef ENABLE_COLLECT_QUEST_SYSTEM...
  4. zalo25252

Cevaplandı  hizli biyo sysr

Öğeyi görmek için üye olmalısınız. bu konuda ki sistemi ekliyorum fakat gamebuild hata alıyorum Öğeyi görmek için üye olmalısınız. cmd_general en alta ekledim bu kodu sistem açılmaasında öyle yazıyordu #endif
  5. bLastX

[C++]Anti EXP Grup Uzantısı

...{ total += __GetPartyExpNP(ch->GetLevel()); ++member_count; } #else total += __Get#elseExpNP(ch->GetLevel()); ++member_count; #endif } } }#endifty.cpp int...
  6. ioriyagami

Cevaplanmadı Analyze: Handshake phase does not handle packet 3 ve Process: UNKNOWN HEADER: 47 hatası

Merhaba Defineli ve ya definesiz yapmak size kalmiş defineli yaparsaniz ##elseolarak döndürün. Definesiz sekilde anlatim şunlardır input_main.cpp ye girin int CInputMain::Analyze Aratin Return 0 i return -1 yapin int CInputDead::Analyze Aratin onuda 0 dan -1 yapin HEADER_CG_HACK: Aratin...
  7. RoFi

İsim değiştirme sonrası coreler arası dupe fix.

#ifdef DUPE_FIX_WITH_NAME_CHANGE ch->Save(); #else db_clientdesc->DBPacketHeader(HEADER_GD_FLUSH_CACHE, 0, sizeof(DWORD)); db_clientdesc->Packet(&pid, sizeof(DWORD)); #endif Bu şekilde yeterli adamı nie oyundan atıyon :)
  8. Aominechi

Cevaplandı item toplama mesafesi

bool CItem::DistanceValid(LPCHARACTER ch) { if (!GetSectree()) return false; int iDist = DISTANCE_APPROX(GetX() - ch->GetX(), GetY() - ch->GetY()); #ifdef ITEM_TOPLAMA_MESAFE if (iDist > 600) // @toplama mesafe 300 to 600 #else if (iDist > 300) #endif
  9. Aominechi

Grup level eklentisi

...strName(c_szName), dwVID(0), byState(0), byHPPercentage(0), dwLevel(dwLevel) { memset(&sAffects, 0, sizeof(sAffects)); } //@M2Fixme001 #else SPartyMemberInfo(DWORD _dwPID, const char * c_szName) : dwPID(_dwPID), strName(c_szName), dwVID(0), byState(0), byHPPercentage(0) {...
  10. N

Cevaplanmadı  Silah evrim sistemi yansıtma sorunu

...&pItemData)) { #ifdef ENABLE_WEAPON_EVOLUTION_SYSTEM char itemlink[256 + 12 + 12]; #else char itemlink[256]; #endif int len; bool isAttr = false; #ifdef ENABLE_WEAPON_EVOLUTION_SYSTEM len = snprintf(itemlink, sizeof(itemlink)...
Geri