ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Usage for hash tag: else

1. Licymnius

Altın Konu  Zindan Bilgi Sistemi
    5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme

Selamlar. Herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız konu altından bildirin, yardımcı olmaya çalışacağım. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. İyi forumlar dilerim.
  2. m.fatihagar

Cevaplanmadı  gcc9 a güncelledikten sonra game.core

...((INVENTORY == window_type || EQUIPMENT == window_type) && cell >= DRAGON_SOUL_EQUIP_SLOT_START && cell < DRAGON_SOUL_EQUIP_SLOT_END); } #else bool IsDragonSoulEquipPosition() const { return (DRAGON_SOUL_EQUIP_SLOT_START <= cell) && (DRAGON_SOUL_EQUIP_SLOT_END > cell)...
  3. OwnerShip

Geliştirmeli Binek Sistemi @LWT

...if (lpChar->IsMonster() == true && !lpChar->IsPet() && !lpChar->IsNewPet() && !lpChar->IsMount() && !lpChar->IsSupportShaman()) #else if (lpChar->IsMonster() == true && !lpChar->IsPet() && !lpChar->IsNewPet() && !lpChar->IsMount()) #endif #else if (lpChar->IsMonster()...
  4. R͏oku

Altın Konu İkarus Offline Shop Full - İra Rework

Akşam müsait olduğum için shopu ekledim ve gözüme çarpan sorunların çözümlerini burda paylaşıcam @CuRSED__ yorumumu konuya ekle ki hata alan insanlar için çözüm olsun. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. (Dipnot: Legendy V2 Files üzerine eklenmiştir buton basmama, butonlara tıklanmama gibi...
  5. S

Maksimum damage sınırını kaldırma

...= newAttMul; } double GetDamMul() { return this->m_fDamMul; } void SetDamMul(double newDamMul) { this->m_fDamMul = newDamMul; } #else float GetAttMul() { return this->m_fAttMul; } void SetAttMul(float newAttMul) { this->m_fAttMul = newAttMul; } float GetDamMul() { return...
  6. CuRSED__

Cevaplandı Sistem Ekleme

great shop ekliyosun sanrm. DWORD price; bunu bunla değiştir kendi kodlarından #ifdef ENABLE_FULL_YANG long long price; // PC 상점에만 이용 #else DWORD price; #endif yeterli.
  7. bList

Cevaplanmadı  in game wiki client error

Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Bu konudaki sistemi ekledim. Bir ton error çözdüm fakat bu son errorda takıldım maalesef. Sistemi ekleyen biri yardımcı olabilir mi? Öğeyi görmek için üye olmalısınız. İlgili kod bloğu:
  8. blodymind

Selling Server files metin2.

...#ifdef _WIN32 #define OFFSHOP_DEBUG(fmt , ...) sys_log(0,"%s:%d >> " fmt , __FUNCTION__ , __LINE__, __VA_ARGS__) #else #define OFFSHOP_DEBUG(fmt , args...) sys_log(0,"%s:%d >> " fmt , __FUNCTION__ , __LINE__, ##args) #endif #else #define...
  9. B

Altın Konu Dragon Soul Set Bonus System

Applikeyşınmodül de şu var kardo #ifdef ENABLE_DS_SET PyModule_AddIntConstant(poModule, "ENABLE_DS_SET", 1); #else PyModule_AddIntConstant(poModule, "ENABLE_DS_SET", 0); #endif
  10. V

Cevaplanmadı  Visual Studio 2013 Build Hata

Merhaba, visual studio 2013 ile client build ederken 4 dosyanın belli satırlarında hata ile karşılaştım. Build konusunda yeterli bilgim yok. Ek olarak hatayı ve ilgili dosyaların içeriğini ekleyeceğim. Kodları kalabalık yapmasın diye spoiler olarak ekledim. Yardımcı olabilir misiniz? Öğeyi...
Geri