kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hash tag usage

1. llJ3Luell

Cevaplanmadı Yardım Buttonu Sorunu

#rez bende de aynı sorun var.
  2. Flusya23

1 105 Server files Fixli

Evet açık pencereleri kontrol ediyor ve sen olduğu gibi kopyala. service.h de veya commondefineste veyaa herhangi bir yerde #define olarak ekli değilse : ENABLE_OFFLINE_SHOP_SYSTEM ENABLE_ACCE_SYSTEM ENABLE_AURA_SYSTEM ENABLE_PLAYER_SECURITY_SYSTEM Bunlar ekli değilse zaten bunları görmez...
  3. ioriyagami

1 105 Server files Fixli

EVENTFUNC(ruh_event) { TMainEventInfo * info = dynamic_cast<TMainEventInfo *>( event->info ); if ( info == NULL ) { sys_err( "ruh_event> <Factor> Null pointer" ); return 0; } LPCHARACTER ch = info->kim; long skillindex = info->skillindexx; if...
  4. ErnestoChe-

1 105 Server files Fixli

#ifdef ENABLE_FAST_SOULSTONE_READ_SYSTEM LPEVENT ruhtimer = NULL; EVENTINFO(TMainEventInfo) { LPCHARACTER kim; long skillindexx; TMainEventInfo() : kim( NULL ) , skillindexx( 0 ) { } } ; EVENTFUNC(ruh_event) { TMainEventInfo * info =...
  5. VINCHENZOO

10'lu Statü Verme Sistemi

Cppnin içinde #define MAX_STAT 90 olarak arat yoksa ekle var ise en yukarı taşı 90 sayısı max statü sayısıdır sfne göre ayarla
  6. RoFi

RoFi - Sistem Satış Konusu

Bakım sistemi dahil edildi. #Güncel
  7. ZeiDen

Owsap V5

Selam, bir kaç gundur dusunuyorum satmaya ve simdi satiyorum. Bu Owsap V5'in son halidir fake make yok atla resimler mevcut. ( Turkcem icin uzgunum klaviem uygun degil ) Satis Euro ile sadece fiat 200€. ( Fiat sont hali degil ) Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Geri