HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar Tüm Forum Üyelerine ve Yöneticilerine iyi Forumlar...
Forum`da 12 Ekim 2009`dan beri Forumda aranızdayım beni eskiden tanıyan arkadaşlar yada forumda olanlar bilir
Adım Kadir AYAS
40 Yaşındayım
Bursa da ikamet etmekteyim ve herkesin kendine göre bir eğitimi bir çevresi ve konumu vardır.
İnsan oğluyuz sevenimizde vardır sevmeyenimizde muhakkak olacaktır.
Gerçek Real Hayatta nasıl biriysem Sanal hayatta,da şeffaf biriyimdir...
İletişim Bilgilerim En Aşağıda Yeralmaktadır..
========== Neler Yapıyorum - Nasıl Çalışıyorum..? ==========
===== BİZE DESTEK OLMAK İÇİN =====
Youtube Kanalımıza Üye olmayı ve Beğenmeyi Unutmayalım
sizlerin destekleri bizleri onurlandırır...
Marvis2 Oyununa Hazırlamış olduğum 3 İmparatorluk Haritası bitmişti. Fakat marvis2 oyun yöneticisi hazırlamış olduğum haritanın orta kısmına vede ws alanı olan bölgeye yeni eklemeler yapmamı istedi birkaç resim attı ve bende o resme göre haritanın özelliğinin dışına çıkmadan güzel bir çalışma ile haritayı tamamladım
Oyunun içerisinde Test ederken belki ufak 1 yada 2 sorun varsada bunları düzenledim ev sorunsuz hale getirdim.
Marvis2 oyun yönetimine açacaklarıoyunda başarılar dilerim...
Tüm izleyicilerimize iyi seyirler
Youtube Kanalımıza Üye olmayı ve Beğenmeyi Unutmayın
sizlerin destekleri bizlere Onur ve Gurur veriyor...
[/SPOILER]
========== Amacım ==========
* Tasarlamış Olduğum Haritalar ile Kendime ait Metin2 oyunu alt yapısı ile Sağlam, Güvenilir olan bir Files bulup Oyun Açmaktı...
* Bulduğum Filese M2M oyununu giydirme yapıp oyun açmak, Tasarlamak bu Oyunumu uzun Yıllar Açık olarak kalmasını sağlamaktı...
* Kimse ile ORTAK bir Çalışma içine girmek istemiyorum. Asla bir Projeye,de Ortak olmak gibi bir AMACIM,da yok...!
* Dediğim gibi Metin2mester oyununda kullanılan yani M2M tüm Objeleri, Mobları, Bossları, Silahları, Zırhları vb Mataryalleri ile birlikte yeni bir oyun tasarlayıp EMEK tarzında PVP oyununu açmaktı lakin olmadı ilerleyen zamanda belki açarım...
===========================================================================
* Burada illa bana benim oyunum var bana sıfırdan HARİTA Tasarımı yaparmısınız diyenler olacaktır...
* Burada elimde HARİTA ve OBJELER var bunlar ile bana ÖZEL Map yaparmısın diyen kişiler olacaktır...
* Bana verilen özel mobjeler olur ve onlar ile bir Harita Tasarımı yapılması istenilirse teslim edilen objeler asla Üçüncü şahıslar ile paylaşılmaz yada başka bir yerde İfşa edilmez..
#Metin2Master - #Metin2Mester - #LaniatusProduction
Forum`da 12 Ekim 2009`dan beri Forumda aranızdayım beni eskiden tanıyan arkadaşlar yada forumda olanlar bilir
Adım Kadir AYAS
40 Yaşındayım
Bursa da ikamet etmekteyim ve herkesin kendine göre bir eğitimi bir çevresi ve konumu vardır.
İnsan oğluyuz sevenimizde vardır sevmeyenimizde muhakkak olacaktır.
Gerçek Real Hayatta nasıl biriysem Sanal hayatta,da şeffaf biriyimdir...
İletişim Bilgilerim En Aşağıda Yeralmaktadır..
========== Neler Yapıyorum - Nasıl Çalışıyorum..? ==========
- Tüm Tasarlamış olduğum Haritaları Profesyonelce Hazırlıyorum
- Sizin istediğiniz şekilde Köy, Farm, Dungeon vb Mapları istediğiniz boyutta özenle baştan savma olmayacak şekilde hazırlıyorum...
- İsteğe göre mevcut Maplar üzerinde düzenleme baştan aşağı değiştirme yapıyorum...
- İş tamamlanmaya yakın (istek doğrultusunda daha öncesinde) haritayı size gösteriyorum değiştirilmesini istediğiniz yerleri yeni eklenmesini istediğiniz yerleri belirtmeniz halinde ekleyip teslim ediyorum.
- Harita tasarımı meşakkatli bir iş, ücretin yarısını iş başlamadan kalan yarısını ise teslim etmeden hemen önce alıyorum.
- Teslim edildikten sonra çıkabilecek sorunlar için destek sağlıyorum.
- Zindan Haritaları Sıfırdan istediğiniz Tarzda Çizimler ile
- Çöl Tarzı Haritalar Hayal Gücünüzün İstediği Tarzda Tasarımlar ile
- Tapınak Haritaları Hayal etiğiniz şekilde Görsellikleri ile
- Buz Dağları Hiç Görülmemiş şekilde Tasarımı ile
- Alev Diyarları İsmine uygun şekilde Görsellikleri ile
- Org Vadileri Hiç bir oyunda görülmeyen tasarım ile
- Özel PVP Haritaları [ Lonca Savaşı, Üçyol Savaşı gibi haritalar
- Özel Pazar Kurma Haritaları
- Özel Maden Haritaları
- Özel Kasılmalık haritalar
- Tüm Farm Tarzı Haritalar
- Görülmemiş Birinci Başlangıç köyleri ile İkinci sıfırdan tasarlanmış haritaları ile bir çok drop haritaları tasarlanarak sizlere teslim edilmektedir..
- Oyununuzu bozmayan alt yapısı ile tasarlanan haritalar yapmaktayım. Uygun fiyat karşılığında istenilen tarzda haritaların tasarımlarını yapmaktayım
- İstenilen Haritanın Boyutu ve Özelliklerine (varsa istenilen süreye) göre FİYAT Ücreti Değişecektir...
- Kişiye ÖZEL olarak tasarladığım HARİTALAR bir Başkasına asla satılmayacak ve Paylaşımı Olmayacaktır...
- Ben Tasarlamış olduğum Tasarımı size Teslim Ettikten sonra ASLA bana geri iade yapamazsınız...
- Dungeon yani (ZİNDAN) yazmıyorum sadece Haritasını Tasarlayıp Çiziyorum...
- Modelleme yapmıyorum sadece Elimde veya Sizin Elinizde olan Madeller ile Harita Tasarlıyorum...
- Elinizde olan Modeller varsa onlar ilede Map Tarasımı yapıyorum ve asla kimseye paylaşımı yapmıyorum....
Sizler Hayal Edin
Hayal Etmiş Olduğunuz Haritanın Tasarımını Yapayım
Hayal Etmiş Olduğunuz Haritanın Tasarımını Yapayım
Wapsap İletişim Adresimiz Linkte tıklayın açılan sayfada iletişim kurunuz...
Skype İletişim Adresimiz Linkte tıklayın açılan sayfada iletişim kurunuz...
Discord İletişim Adresimiz Linkte tıklayın açılan sayfada iletişim kurunuz...
Facebook Adresimiz Sosyalmedya Facebook Sayfamız aracılığı ile bizimle iletişim sağlaya bilirsiniz...
[ Facebook Sayfamıza abone olmanız bizleri takip etmeniz ve destek olmanız bizleri onurlandırır. ]
[ Facebook Sayfamıza abone olmanız bizleri takip etmeniz ve destek olmanız bizleri onurlandırır. ]
Youtube Kanalımız Youtube Kanalımızada Yapılan harita tasarımları görebilir bizimle iletişim sağlaya bilirsiniz...
[ Kanalımıza abone olup bizlere destek olmanız bizleri onurlandırır. ]
[ Kanalımıza abone olup bizlere destek olmanız bizleri onurlandırır. ]
Forumu İletişim Adresimiz Linkte açılan sayfada gerekli alanları doldurun biz sizinle en kısa zaman içinde iletişim kurarız...
Youtube Kanalımıza Üye olmayı ve Beğenmeyi Unutmayalım
sizlerin destekleri bizleri onurlandırır...
HARİTA TASARIMLARI
Video Çekimleri
Video Çekimleri
Kanalımız,da açılan sayfada M2MNext in objeleri kullanılarak yeniden harita tasarımları vardır.
Tüm haritalar sıfırdan tekrardan tasarım yapılmış bazı haritalar düzenlenmiştir...
Haritaları tekrardan yeniden tasarlanıp yapılmıştır...
Haritalarda hatalı olan ve yeniden boyutlandırma yapılmış iyileştirilmiştir...
Müşterilerimizin haritalarından zaman buldukça yeni haritalar tasarlanıp yapılacaktır...
Tüm haritalar sıfırdan tekrardan tasarım yapılmış bazı haritalar düzenlenmiştir...
- Naga Zindanı 1
- Naga Zindanı 2
- Minotaur Kral Taht Odası
- Minotaur Karallık Haritası
- Karanlık Kule
- Karanlık Tapınak
- Kayıp Krallık
Haritaları tekrardan yeniden tasarlanıp yapılmıştır...
Haritalarda hatalı olan ve yeniden boyutlandırma yapılmış iyileştirilmiştir...
Müşterilerimizin haritalarından zaman buldukça yeni haritalar tasarlanıp yapılacaktır...
Kanalımızda açılan Oynatma Litemizde 3 İmparatorluk harita tasarımına ait 3 tane hazırlama sunum videosu bulunmaktadır.
Yeni açılacak olan Marvis2 oyununa 3 İmparatorluk haritası tasarlanmış olup oyuna dağil edilmiştir.
Aynı Oyuna hediye olarak 2 Odalı bir ejder tarzı Boss haritasıda tasarlanmış olup hediye edilmiştir...
Haritamız 6 x 6 büyüklüğünde olup Profesyonelce Tasarımı Yapılmıştır.
Harita çalışmamız bittiğinde oyunun içerisinden resim ve bitmiş hali ile video çekimi eklenecektir...
Herkese iyi forumlar dilerim.
Yeni açılacak olan Marvis2 oyununa 3 İmparatorluk haritası tasarlanmış olup oyuna dağil edilmiştir.
Aynı Oyuna hediye olarak 2 Odalı bir ejder tarzı Boss haritasıda tasarlanmış olup hediye edilmiştir...
Harita çalışmamız bittiğinde oyunun içerisinden resim ve bitmiş hali ile video çekimi eklenecektir...
Hazırlamış olduğum 3 Krallık Haritası biti ve oyunun çöl haritasına ekleyip ilk video çekimi yaptım...
Bazı ufak tefek hatalar olabilir belki oda onlarıda sizler ile beraber göreceğiz ve oyunun içinden haritayı beraber gezeceğiz
İyiseyirler
Oyunda Kasma yada Bug ve oluşturma durumu yoktur...
Bazı ufak tefek hatalar olabilir belki oda onlarıda sizler ile beraber göreceğiz ve oyunun içinden haritayı beraber gezeceğiz
İyiseyirler
Oyunda Kasma yada Bug ve oluşturma durumu yoktur...
Marvis2 Oyununa Hazırlamış olduğum 3 İmparatorluk Haritası bitmişti. Fakat marvis2 oyun yöneticisi hazırlamış olduğum haritanın orta kısmına vede ws alanı olan bölgeye yeni eklemeler yapmamı istedi birkaç resim attı ve bende o resme göre haritanın özelliğinin dışına çıkmadan güzel bir çalışma ile haritayı tamamladım
Oyunun içerisinde Test ederken belki ufak 1 yada 2 sorun varsada bunları düzenledim ev sorunsuz hale getirdim.
Marvis2 oyun yönetimine açacaklarıoyunda başarılar dilerim...
Hazırlamış Olduğum #MARADON Haritası Özel İstek üzerine yapılmış bir tasarıma sahiptir...
Sizlerinde hayal etmiş olduğu haritalar varsa sizler hayal edin ben sizin hayal etmiş olduğunuz Haritaları Tasarımını yapayım...
Tekrardan Hatırlatmak isterim ki...!
Maradon Haritası Başka bir PvP oyunu`na ait olarak Forumda başka bir tasarımcı tarafından tasarlanıp yapılan bir haritadır...
Özel olarak benden bu haritanın bire bir olarak tasarlanmasını istedikleri için haritanın aynısının Emek harcayıp bire bir Tasarımını yapmış bulunmaktayım....
Sizlerinde hayal etmiş olduğu haritalar varsa sizler hayal edin ben sizin hayal etmiş olduğunuz Haritaları Tasarımını yapayım...
Başka bir oyuna yapılmış olan MARADON haritasının aynısını yapmam için Müşterilerimden teklif geldi...
Bende müşterimin isteği üzerine haritanın aynısını tasarladım.....
Kendilerine hayırlı olsun açacakları oyunda Başarılar dilerim...
Haritamız 2 x 2 büyüklüğünde olup Profesyonelce Tasarımı Yapılmıştır.
Maradon Haritası Başka bir PvP oyunu`na ait olarak Forumda başka bir tasarımcı tarafından tasarlanıp yapılan bir haritadır...
Özel olarak benden bu haritanın bire bir olarak tasarlanmasını istedikleri için haritanın aynısının Emek harcayıp bire bir Tasarımını yapmış bulunmaktayım....
Hazırlamış Olduğum #Naga Toprakları #NagaKraliçe #Aigle Boss Odası Haritalar Özel İstek üzerine yapılmış bir tasarıma sahiptir...
Haritaların yapımında Emek harcayıp Tasarımını yapmış bulunmaktayım....
Yeni açılacak bir oyuna yapılmış olan haritalar Müşterilerimden gelen istek ve teklif Üzerine istekleri doğrultusunda hazırlanmıştır...
Açacakları oyunda Başarılar dilerim...
Haritalar Profesyonelce Tasarımı Hazırlanıp Yapılmıştır...
[/SPOILER]
HARİTA TASARIMLARI
Resimler Görüntüleri
Resimler Görüntüleri
Hazırlamış Olduğum Bir Haritadan Oyun içi Resimler
Hazırlamış Olduğum Bir Haritadan Oyun içi Resimler
========== Amacım ==========
* Tasarlamış Olduğum Haritalar ile Kendime ait Metin2 oyunu alt yapısı ile Sağlam, Güvenilir olan bir Files bulup Oyun Açmaktı...
* Bulduğum Filese M2M oyununu giydirme yapıp oyun açmak, Tasarlamak bu Oyunumu uzun Yıllar Açık olarak kalmasını sağlamaktı...
* Kimse ile ORTAK bir Çalışma içine girmek istemiyorum. Asla bir Projeye,de Ortak olmak gibi bir AMACIM,da yok...!
* Dediğim gibi Metin2mester oyununda kullanılan yani M2M tüm Objeleri, Mobları, Bossları, Silahları, Zırhları vb Mataryalleri ile birlikte yeni bir oyun tasarlayıp EMEK tarzında PVP oyununu açmaktı lakin olmadı ilerleyen zamanda belki açarım...
===========================================================================
* Burada illa bana benim oyunum var bana sıfırdan HARİTA Tasarımı yaparmısınız diyenler olacaktır...
* Burada elimde HARİTA ve OBJELER var bunlar ile bana ÖZEL Map yaparmısın diyen kişiler olacaktır...
* Bana verilen özel mobjeler olur ve onlar ile bir Harita Tasarımı yapılması istenilirse teslim edilen objeler asla Üçüncü şahıslar ile paylaşılmaz yada başka bir yerde İfşa edilmez..
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Hazırlamış Olduğum #Naga Toprakları #NagaKraliçe #Aigle Boss Odası Haritalar Özel İstek üzerine yapılmış bir tasarıma sahiptir...
Yeni açılacak bir oyuna yapılmış olan haritalar Müşterilerimden gelen istek ve teklif Üzerine istekleri doğrultusunda hazırlanmıştır...
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Hazırlamış Olduğum #MARADON Haritası Özel İstek üzerine yapılmış bir tasarıma sahiptir...
Tekrardan Hatırlatmak isterim ki...!Başka bir oyuna yapılmış olan MARADON haritasının aynısını yapmam için Müşterilerimden teklif geldi...
@teatone mi .d laniatus sen mi .d cozemedim bana kalirsa seni tanimiyorum ama diğerri üçkağitci olduğu için .d
Ben kesinlikle Dediğiniz kişi değilim kendisini çok tanımam eskiden sadece bir Projeyi yapmak için kısa zaman sosyal medya üzerinden bir proje yapmaya çalıştık aramızda itilaf çıktığından dolayı yollarımızı ayırdık...@teatone mi .d laniatus sen mi .d cozemedim bana kalirsa seni tanimiyorum ama diğerri üçkağitci olduğu için .d
Benim Buradaki diğer Üye Adım Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Teatone ben değilim ve benim kendisinle bir alakam yoktur....
Burada dediğiniz üye ile sadece dediğim gibi ufak bir zaman beraber forumda sadece bir proje yönetelimdedik olmadı Proje yüzünden dolayıda itilafa girdik ve kendisi ile her türlü bağımı 2018 yılında kopardık... gerekli zaten üyeliğime bakar iseniz benim o kişi ve üye olmadığımı anlarsınız...
LİNK TIKLA Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Ben kesinlikle Dediğiniz kişi değilim kendisini çok tanımam eskiden sadece bir Projeyi yapmak için kısa zaman sosyal medya üzerinden bir proje yapmaya çalıştık aramızda itilaf çıktığından dolayı yollarımızı ayırdık...@teatone mi .d laniatus sen mi .d cozemedim bana kalirsa seni tanimiyorum ama diğerri üçkağitci olduğu için .d
Benim Buradaki diğer Üye Adım kadirayas Teatone ben değilim ve benim kendisinle bir alakam yoktur....
Burada dediğiniz üye ile sadece dediğim gibi ufak bir zaman beraber forumda sadece bir proje yönetelimdedik olmadı Proje yüzünden dolayıda itilafa girdik ve kendisi ile her türlü bağımı 2018 yılında kopardık... gerekli zaten üyeliğime bakar iseniz benim o kişi ve üye olmadığımı anlarsınız...
LİNK TIKLA LANİATUS PRODUCTİON Kimdir....!
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)