kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hash tag usage

1. F4rayPT

Altın Konu İkarus Offline Shop Full - İra Rework

In file included from cmd_gm.cpp:14: ./new_offlineshop.h:51:20: error: member access into incomplete type 'CItem' auto proto = item->GetProto(); ^ ./typedef.h:35:7: note: forward declaration of 'CItem' class CItem; ^ In file included from...
  2. olkan41

Yeni Login Arayüzü. 2021

class EditLine(TextLine): candidateWindowClassDict = {} def __init__(self): TextLine.__init__(self) if app.WJ_MULTI_TEXTLINE: self.DisableEnterToken() self.eventReturn = Window.NoneMethod self.eventEscape = Window.NoneMethod...
  3. A

Cevaplandı Multi-language system - Selected language

not work :/ EDIT Resolved thank you def OnUpdate(self): ServerStateChecker.Update() self.Languages[self.LangToIndex(app.GetLoca())].Down() #add LangToIndex
  4. DN Angel

Duyuru 05.10.2021 Yeni Süper Yöneticilerimiz

Tebrik ederim.... :) neler oluyor böyle #Turkmmo :)
  5. BeviS

Ölmedik daha yeni başlıyoruz :)

Sorun yaşadığımızda gülüp eğlenen arkadaşlar çözüldükten sonra ne yapıyorlar merak ediyorum. Saat 01:27 Anlık Sohbet #Mercure2TR Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Not : konu altına tartışma içeren veya karalama içeren mesajlar atmayın takmayacağım.
  6. m.fatihagar

Cevaplanmadı  gcc9 a güncelledikten sonra game.core

Merhabalar, çok uğraştım ama yapamadım çözüm bilen varsa yazarsa sevinirim... sysser bu şekilde (gdb) file game Reading symbols from game... (gdb) core game.core [New LWP 100108] [New LWP 100196] [New LWP 100197] [New LWP 100198] warning: File "/usr/local/lib/gcc9/libstdc++.so.6.0.28-gdb.py"...
  7. m.fatihagar

Cevaplanmadı Işınlanınca bazı itemlerin efsunları değişiyor

game src de service.h ta edit diye ara client src de locale_inc.h da edit diye ara hangisinde varsa komple klasoru arat sonra örnek #define GM_EDIT_KONTROL ise definesi notepad++ da dosyalarda bul yap game srcyi sec GM_EDIT_KONTROL yaz dosyalarda bul de cikanlari sil
  8. Murat K.

Piyasanın Nirvoanası [2 YILLIK EMEK] İnat Paylaşım MKSF
    1.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme

Filesimi el altından satanlara inat paylaşım. Herkese selamlar filesimin el altından yaklaşık 5 bin tl gibi bir değere tam 6 kişiye satıldığını öğrendim. O kansızlara daha ekmek vermemek için filesimi paylaşıyorum. 3.5k ile açılış yaptı bashtop 0.3 den yukarı çıkmadı daha anlatmaya gerek yok...
Geri