kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hash tag usage

1. [DEV]AB

Zindana Geri Dönüş Set (Kule,Nemere,Razadör,Catacomb)

#GÜNCELLEME CH başına ayrı ayrı kuleye girilebilecek oyuncu sınırı eklenilmiştir. ( Yüksek onlinede en az 3-4k onlineden bahsediyorum ) kulenin sıkıntı cıkarabildiğinin farkındayız ve bu şekilde bir çözüm getirdik oyuncuların genel olarak sadece ch1den kuleye giriş yapması nedeniyle ch1 kulede...
  2. Licymnius

Altın Konu  Daha Hızlı Önyükleme, Temizleyici
    5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme

Selamlar. Bu yapacağım paylaşımın içeriği FreeBSD kullanırken vakit kaybınızı önleyeceği gibi temizlikte yapacak. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Standart süreniz 10 saniye. /boot/loader.conf girin ve şunu müsait bir yere ekleyin: autoboot_delay=2 #Buradaki 2 saniye cinsinden gecikmeyi...
  3. Licymnius

Altın Konu  Çit Sistemi
    5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme

Selamlar. Lonca savaşı için çit engeli sistemini sizlerle paylaşmak istiyorum. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. İyi forumlar dilerim.
  4. DN Angel

Cevaplandı  Corsair ile Gskil Ram birlikte uyum problemi çıkartır mı ?

Selamlar Corsair 8GB 3200MHz DDR4 Ram CMK8GX4M1Z3200C16 ram kullanıyorum 8 gb olarak malum artık 8 gb'nin bir önemi kalmadı. bir 8 daha alacağım GSKILL RipjawsV 8GB 3200MHz DDR4 CL16 Ram (F4-3200C16S-8GVKB) buldum.. fiyatıda çok uygun. aldığımda corsair ile bir uyum sorunu oluşturur mu ? mhz...
  5. LaniatusProduction

Ücretli Harita Tasarım
    4.86 yıldız(lar) 7 Değerlendirme

Merhabalar Tüm Forum Üyelerine ve Yöneticilerine iyi Forumlar... Forum`da 12 Ekim 2009`dan beri Forumda aranızdayım beni eskiden tanıyan arkadaşlar yada forumda olanlar bilir Adım Kadir AYAS 40 Yaşındayım Bursa da ikamet etmekteyim ve herkesin kendine göre bir eğitimi bir çevresi ve konumu...
  6. Licymnius

Altın Konu  Geri Dönüş Sistemi
    5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme

Selamlar. Flame Dungeon, Snow Dungeon, Devils Catacomb ve Deviltower Zone için geri dönüş sistemini sizlerle paylaşmak istiyorum. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. İyi forumlar dilerim.
Geri