kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hash tag usage

1. Y A K U Z A

TRINITY V50.1 by Elyra | YAKUZA RELEASE

Serverfiles are tested no bugs I'M NO TURKY! included 10 Languages VIRUSTOTAL -> Öğeyi görmek için üye olmalısınız. MEGA:->Öğeyi görmek için üye olmalısınız. SOURCE:UPLOADED Öğeyi görmek için üye olmalısınız. VIRUSTOTAL SRC:Öğeyi görmek için üye olmalısınız. - BINARY #define...
  2. N

Cevaplandı BOSS VE METİNLERE KARŞI EFSUN SORUNU

battle.cpp de #ifdef ENABLE_NEW_ATTRIBUTE_TYPES else if (pkVictim->IsStone()) iAtk += (iAtk * pkAttacker->GetPoint(POINT_ATTBONUS_STONE)) / 5; else if (pkVictim->GetMobRank() >= MOB_RANK_BOSS) iAtk += (iAtk * pkAttacker->GetPoint(POINT_ATTBONUS_BOSS)) /...
  3. S

Lonca Tanıtımı  1-105 #TEKYÜREK AİLESİ# alım acilmistir.

#TEKYÜREK AİLESİ# Güçlü bir ekip istiyorsan. Bireysel veya arkadaş ekibinle ile beraber isen Dostluk ve aile ortamını begeniyorsan Savaşlara ailenle girmek istiyorsan Sabit ekip ve düzen istiyorsan İletişime geç dostum alımlar açıktır.
  4. Cavio

Xoria.to | International | 03.06.2022 - 18-20 CET

Öğeyi görmek için üye olmalısınız. If you want to support us, you can add this banner to your signature! Server Start: 03.06.2022 - 18-20 CET Homepage: Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Discord: Öğeyi görmek için üye olmalısınız. ______________________________________________ 🎉 Ongoing...
  5. derigomer2021

Altın Konu Server Taraflı Efsun Botu

Search on input_db: case INVENTORY: case DRAGON_SOUL_INVENTORY: item->AddToCharacter(ch, TItemPos(p->window, p->pos)); break; #ifdef ENABLE_SWITCHBOT case SWITCHBOT: #endif Change: case...
Geri