kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hash tag usage

1. nyami

Render Target Küçük Eklenti

Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sistemin amacı Envanterde veya siz nereye uyarlarsanız orada itemin üstüne geldiğinizde model ön izlemeyi direk açmak yerine atadığınız tuşa basınca açılmasını sağlar. #Arat def SetInventoryItem( #Altında Bul (Kodların tam halini vermiyorum çünkü her files...
  2. therasmus

Quiver System

sistemi kuracak ya da kurmuş olanlar; item.cpp deki düzeltmeden dolayı silahlardaki taşlar özellik vermiyor. şu şekilde düzenlemeniz gerek bul if (m_pProto->bType == ITEM_WEAPON || m_pProto->bType == ITEM_ARMOR) { // ¼ÒÄÏÀÌ ¼Ó¼º°È¿¡ »ç¿ëµÇ´Â °æ¿ì Àû¿ëÇÏÁö ¾Ê´Â´Ù...
  3. *Alperen Sönmez*

Sanal Sonu

Arkadaşlar konu yazısı taslak yazımdan kopyala yapıştır olduğu için 5 gün olarak demo yazısı kalmıs Demo süresi 15 gündür #duyuru
  4. H4ZEJ

Cevaplandı Metin puani sistemi

const struct set_struct içine eklediğin kısımdaki ifdef'i kapatmamışsın #endif eklemediğin için vermiş o son hatayı. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
  5. H4ZEJ

Cevaplandı Metin puani sistemi

namespace DoSetTypes{ typedef enum do_set_types_s {GOLD, RACE, SEX, JOB, EXP, MAX_HP, MAX_SP, SKILL, ALIGNMENT, ALIGN #ifdef ENABLE_STONE_POINT_SYSTEM , STONE_POINT #endif } do_set_types_t; }
  6. aslavazgecmee

Cevaplandı  Metin puani sistemi

Metin puani sistemi eklemeye calısıyorum burada bir hata aldım bunu nasil ekleyebilirm Cmd_gm.cpp namespace DoSetTypes{ typedef enum do_set_types_s {GOLD, RACE, SEX, JOB, EXP, MAX_HP, MAX_SP, SKILL, ALIGNMENT, ALIGN} do_set_types_t; } Eklemek istediğim kod: #ifdef ENABLE_STONE_POINT_SYSTEM...
Geri