noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hash tag usage

1. nyami

Dali Offshop Gui
    5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme

#developmentpaylasimekibi Market oluşturma bölümünü yeniden yazdım. Market gui ve yönetim panelini yeniden düzenledim ve 40 slotlu duruma getirdim. Not: 40 slot için src de eski duruma getirilmesi gereken yerleri düzenleyin. Verdiğim kodların bir kısmında paylaştığım premium sistemi kodları...
  2. nyami

Item ToolTip Width Fix

#developmentpaylasimekibi Önce Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sonra Öğeyi görmek için üye olmalısınız. ALINTI
  3. LethalStrikeR

StrikeFiles V1.2 1-99 Old School Files Sorunsuz Kur Aç Files

Herkese merhabalar; Önceden kendi projemde kullandığım filesımı satışa çıkartıyorum. Bizzat denediğim ve sorunsuz bir şekilde testten geçmiştir. Aylardır üzerinde emek harcadığım bir projedir. Şu anda kur aç şeklindedir. Sistemsel olarak bir old school filesinde olması gereken tüm sistemler...
  4. formen1234

CurseForge zombi modu indirdim mc çöküyor ??

curseforge indirip daha sonra "winter zombies by forge labs" modunu indirdim oyun ekranı açılıyor single player tıklıyorum oyun yükleniyor tam oyun gözüktügü an çöküyor ayarlardan hem curseforge hemde mc launcherdan 20 gb ram verdim yine aynı pc özellilerim: i7 3770 + rx580 8gb 20gb ram diger...
Geri