StackTrace 1
StackTrace
R 1
Roksam
TuZaKK 1
TuZaKK
mavzermete 1
mavzermete
Test5410 1
Test5410
Hikaye Ekle

Altın Konu Listesi

Forumumuzda oluşturulan ve altın konu olarak işaretlenen içeriklerin listesi.

Altın Konu Little Nightmares 2 - "Bedroom Area" (Orphanage) Yatak Odası Alanı | Bölüm 2 Rehberi

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Merhabalar değerli Turkmmo takipçileri, Little Nightmares 2 adım adım açıklamalı kılavuzumuzun bu sayfasında, 2. aşamanın bir bölümünü - Yetimhane aşaması - burada oyunun yatak odası bölümünü bulacaksınız. Bu bölümde Yetimhanenin bir sonraki...

Altın Konu Little Nightmares 2 - "Road to the Orphanage" Yetimhaneye Giden Yol | Bölüm 2 Rehberi

Merhaba değerli Turkmmo takipçileri, Little Nightmares 2 kılavuzunun bu sayfası, oyunun ikinci bölümü olan Yetimhanenin bir özetini içerir. Bu bölümde Yetimhaneye ulaşmak için yapmanız gereken tüm etkileşimleri burada anlattık. Dilerseniz...

Altın Konu Little Nightmares 2 - "Escaping the Hunter" Avcıdan Kaçmak | Bölüm 1 Rehberi

Merhaba değerli Turkmmo takipçileri, Little Nightmares 2 kılavuzunun bu sayfası, oyunun ilk bölümünün bir özetini içerir: Orman (Avcıdan Kaçmak). Bu bölümde, avcıyı yenmek için yapmanız gereken tüm etkileşimleri anlattık. Dilerseniz hızlı...

Altın Konu Little Nightmares 2 - "Road through the Forest" Ormandaki Yol | Bölüm 1 Rehberi

Merhaba değerli Turkmmo takipçileri, Little Nightmares 2 adım adım açıklamalı kılavuzumuzun bu sayfasında, 1. aşama olan Forest bölümünü ele aldık - burada Road through the Forest için izlenecek yolu bulacaksınız. Bu bölümde, ilk eve ulaşmak...

Altın Konu Little Nightmares 2 - "A Cottage in the Forest" Ormanda Bir Kır Evi | Bölüm 1 Rehberi

Merhaba değerli Turkmmo takipçileri, Little Nightmares 2 kılavuzunun bu sayfası, oyunun ilk bölümünün bir özetini içerir: Orman (Ormandaki Bir Kulübe). Evden çıkmak için yapmanız gereken tüm etkileşimleri anlattık. Dilerseniz hızlı bir şekilde...

Altın Konu Xiaomi Mi 10 Pro - En Yaygın Hatalar ve Sorunlar + Çözümleri/İPUÇLARI (S.S.S.)

Merhaba değerli Turkmmo takipçileri, bugün sizlere bu konuda Xiaomi Mi 10 Pro için sorunları ve bunların çözümleri hakkında uzun bir konu hazırlama kararı aldım. Dilerseniz hızlı bir şekilde konuya geçiş yapalım.

Xiaomi Mi 10 Pro, şirketin...

Altın Konu Assasins Creed Valhalla - "River Raids" Nehir Baskınları | Nasıl Başlanır? Rehber Konusu

Merhaba değerli Turkmmo takipçileri, Assassin's Creed Valhalla River Raids rehberimizin bu sayfasında, nehir baskınlarını nasıl başlatacağınızı öğreneceksiniz. Dilerseniz hızlı bir şekilde konuya geçiş yapalım...

[COLOR=rgb(243, 121...

Altın Konu Assasins Creed Valhalla | Cairn - Flyting - Offering Altar (Asgard Sırları) Dev Rehber Konusu [Konumları]

Merhaba değerli Turkmmo takipçileri, Assassin's Creed Valhalla'da size ekstra puan verecek Cairns'e rastlayabilirsiniz. Kılavuzun ilk kısmında, Asgard'da Cairns ile nerede yer bulacağınızı öğreneceksiniz.

[COLOR=rgb(243, 121...

Altın Konu Days Gone Keskin Nişancı Tüfeği Nasıl Alınır?

İlk yol, tüfeği düşman keskin nişancısından almaktır. Oyun sırasında rastgele anlarda keskin nişancı karşılaşmaları olabilir. Düşman keskin nişancısının, silahının lazer görüşü kırmızı bir ışın gönderdiği için tespit edilmesi çok kolaydır.

Öğeyi...

Geri