farkmt2official 1
farkmt2official
ZeiDen 1
ZeiDen
mavzermete 1
mavzermete
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Test5410 1
Test5410
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Altın Konu Listesi

Forumumuzda oluşturulan ve altın konu olarak işaretlenen içeriklerin listesi.

Altın Konu Days Gone Keskin Nişancı Tüfeği Nasıl Alınır?

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

İlk yol, tüfeği düşman keskin nişancısından almaktır. Oyun sırasında rastgele anlarda keskin nişancı karşılaşmaları olabilir. Düşman keskin nişancısının, silahının lazer görüşü kırmızı bir ışın gönderdiği için tespit edilmesi çok kolaydır.

Öğeyi...

Altın Konu Assassins Creed Valhalla - "Rigsogur Fragment" Rigsogur Parçası ve "Roman Artifact" Roma Eseri Suthsexe Sırları, Konumları Rehberi

Merhaba değerli Turkmmo takipçileri, Assassin's Creed Valhalla'da, oyunda bir çeşit koleksiyon olan Rigsogur Fragments ile karşılaşabilirsiniz. Koleksiyon parçasını nerede bulacağınızı ve ona nasıl ulaşacağınızı öğreneceksiniz. Bu, Suthsexe...

Altın Konu Assassins Creed Valhalla - "Cursed Symbol" Lanetli Sembol - Suthsexe sırları ve Yerleri Rehberi

Merhaba değerli Turkmmo takipçileri, Assassin's Creed Valhalla'da, kötülüğün güçlerinden kurtarmanız gereken Lanetli Semboller bulabilirsiniz. Rehberin bu sayfasında, bu tür yerleri nerede bulacağınızı ve bölgeyi bozan totemleri nerede...

Altın Konu Assasins Creed Valhalla - "Flying Paper" Uçan Kağıt Suthsexe Sırları ve Yerleri Rehber Konusu

Merhaba değerli Turkmmo takipçileri, Assassin's Creed Valhalla'da yeni dövme tasarımlarının kilidini açan Flying Papers'a rastlayabilirsiniz. Kılavuzumuzun bu sayfası uçan kağıdın nerede bulunacağını ve rotasının nerede bittiğini...

Altın Konu XenForo Resim Eklenme Sınırı ve Mesaj Karakter Sayısı ve Gönderme Süreleri Nasıl Sınırsız Yapılır?

Merhaba turkmmo üyeleri. Sizlere Xenforo'da resim ekleme sınırını ve mesaj sayısı sınırı nasıl kaldırılır bunları göstereceğim. Aynı zamanda mesaj yazarken süre vermesini kaldıracağız.

Öncelikle admin panelimize giriş yapalım.

Öğeyi görmek için üye...​

Altın Konu Assasins Creed Valhalla - Ana Hikaye / Oyun Nasıl Daha Hızlı Bitirilir? Taktikler ve İpuçları

Merhaba değerli Turkmmo takipçileri, Assasins Creed Valhalla'nın bu konusunda sizlere oyunu daha hızlı nasıl bitirebileceğiniz hakkında bazı ipuçları/tüyolar vereceğim. Umarım sizler için yararlı ve bir o kadar da açıklayıcı bir konu olur...

Altın Konu Baldurs Gate 3 - "Get help from Healer Nettie" Şifacıdan Yardım Alın ve "Ask the Goblin Priestess for Help" Goblin Rahibesinden Yardım İsteyin

Merhaba Turkmmo takipçileri, bu konumuzda sizlere 2 görev hakkında rehber konusu hazırladım ve birleştirdim. Baldur's Gate 3 kılavuzunun bu sayfasında, Şifacı Nettie'den yardım alın arayışı için bir adım adım açıklanmıştır. Bu çözüm, görevi...

Altın Konu Baldurs Gate 3 - Parazitin Kaldırılması "Removing the Parasite" ve Free Lae'zel Rehberi

Merhaba değerli Turkmmo takipçileri, bugün bu konuda sizlere oyundaki 2 konu hakkında bir rehber konusu hazırladım. Dilerseniz hızlı bir şekilde konuya geçiş yapalım... Baldur's Gate 3 rehberinin bu sayfasında Paraziti Kaldırmak için bir yol...

Geri