xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Hikaye Ekle

....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GonuLAffetmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Senin oyunu ilk açtıgın zamandan şu zamana kadar ben bu oyunu oynadım. Durumların her birini biliyorum. zamanın lonca olarak TUĞRA Brisbia'sından tutta alsancak 1453 vs vs şu zamanın oyuna damga vuran tüm oyun geçmişini tüm oyuncularını ve loncalarını gördüm. Evet şahsına bir sürü küfür edildi. Ancak sırf 1453 adı altında günahı olmayan belki 10 oyuncu ban yedi.
Bu bir örnek olarak anlatıldı. Muhtemelen bende senin yaptığını yapardım orada senin hassas olduğun durumlar vardı, zaten olay o değil. Temel olarak oyundaki genel problemlerden bahsediyorum zaten. Oyun içinde o kadar fazla değişikliğe gittiniz ki o kadar olay durum kurulu düzenler bozuldu ki, bundan 2 yıl önce chunjo bayrağında belkide 100-150 oyuncu varken potansiyel şimdi yan charlarla beraber 30 u geçmiyor. Zamanında aynı pc ile mavi krallığa girdiğimizde 200 pazar görürken şimdi svler birleştiği halde köy merkezinde pc miz bile kasmıyor 20-30 pazar görüyoruz.
En başta oyuna ne ekleme yaparsan yap, oyun içi hiç bir şekilde ticareti düzeltemezsiniz. Çünkü oyundaki kesim gerçekten emek vermiş birşeyleri yerine oturtmuş adamlar. alt kesim oyuncu yani yeni başlayanlar artık göze görünmüyor yok denecek kadar az. Önceden 1 item arandığında yarım saat içinde bulur alınırdı. Ben şimdi 2 item arıyorum 4 gündür itemler yok, satan yok. Belki önceden açık hile vs daha fazlaydı ama çok çok sohbet ve yapılacak şey vardı. Şimdi ise oyuna giren charı afk bırakıyor. O kadar sv birleşimleri oldu. Destan gitti başka sv ile birleşti şimdi pidge hunk birleşti ama bakıldığında eski kapasitenin yarısına ulaşılamıyor. Oyunda oyuncu artışı sıfırdan başlayan taze kan ile olur malesef ki şuan oyuna sıfırdan başlayan oyuncu yok... İşte yukarıdaki mesajda anlattığım ve sizin yaptığınız sürekli değişimlerle artık elym2 önceki adı m2-tr insanları cezbedmiyor.

Oynadığınız sunucunun dili olsada konuşsa.

Bahsettiğin şeylerin tamamında haklısın sunucuda yapılan değişiklikler hiçbir zaman pidge sunucusuna uygun olmadı, biz uzun süredir her sene yaz gelmeden Beta süreci başlatıyoruz ve bu yaz yol haritamızda bunlar olacak diye oyuncularımıza sunuyoruz, ancak beta süreci baslamadan önce geliştirme ekibi için oyuncu aradığımızda Pidge sunucusundan katılımcı sayısı neredeyse yok denecek kadar az oluyor bütün destek Keith sunucusundan geldiği için biz güncellemelerin test içeriğini sunduğumuzda Keith sunucusundaki oyuncuların değerlendirmesine göre hazırlamak durumunda kalıyoruz her sene planlanan işleyiş bu şekilde.

Şimdi bakış açınızı değiştirin ve bir de bu şekilde bakmayı deneyin.

* Destan sunucusu açıldığı günden beri Efsun botu eklensin tartışmaları devam eder, hala daha konusulur. Efsun botu eklenirse sunucuda efsunlu nesnelerin doyuma ulaşacağı ve ticaretin dar boğaza gireceği defalarca söylenmesine rağmen ve efsun botu yasaklanmasına rağmen oyuncular efsun botu kullanmaya devam etti mi?

Evet

* Biz bunları banladığımızda xxx banlamıyorsunuz bizimi banlıyorsunuz diye savunmaya geçtiler mi?

Evet

* Banladığımız kişilerin loncasındaki arkadaşları arkadaşlarımızın hesabını açmazsanız lonca olarak serveri bırakırız diye bizi tehdit etti mi?

Evet

* Sunucularımız kurulduğu günden beri bağırmak alanından siyasi içeriklerin konusulmaması gerektiği ile ilgili katı kuralları bildirmemize rağmen bağırmaktan artık hakaret seviyesine ulaşan Kürt/Türk kavgaları yaşandı mı?

Evet

* Biz bu adamları banladık mı?

Evet

* Bu adamlar banlandıktan sonra forumdan konu açıp sebepsiz banlandığını ben öyle söylemedim diye inkar politikası uyguladılar mı?

Evet

* Sunucu içerisindeki bayanları 20 yaşından tut 35 yaşına kadar her türlü cinsel içerikler yazarak oyuncular rahatsız ettiler mi?

Evet

* Biz bunları banladık mı ?

Evet

* Biz bu adamları banladıktan sonra GMler sadece kızlarla ilgileniyor geyiği çıktı mı?

Evet

* Gecenin bir yarısı bir bayan sırf vakit geçirmek için girmiş olduğu bir oyunda ağlayarak benden destek istediğinde kusura bakmayın banlarım bu benim karı kız düşkünü olduğum anlamına geliyorsa eyvallah öyle olayım.

* Geçtiğimiz haftalarda xxxmt2 reklamı yapan bir loncanın neredeyse yarısı banlandı, bu adamlar banlandıktan sonra oyun/forum efsun botu linki paylaştılar mı?

Evet

* Bu adamlar banlandı mı?

Evet

* Bu adamların sebebi gösterilmesine rağmen sebepsiz banladıklarını yazdılar mı? (Forumda hala konusu aktif)

Evet

Keith sunucusu 2009 dan beri açık olan bir sunucu ve biz o sunucuda bu güne kadar pidge sunucusunda yaşanan sorunların hiçbirisini yaşamadık.

Pidge oyuncuları ciddi anlamda aşırı sorunlu bir oyuncu kitlesi ben bazen düşünüyorum bir lisedeki oyuncuların tamamı Pidge sunucusundami oynuyor diye çünkü böyle olaylar ancak bir lisenin okul bahçesinde yaşanabilir.

Pidge sunucusundaki düşüşün %50 sebebi biz isek %50 sebebi oyuncularıdır. Elinizi vicdanınıza koyup sırf serveri eleştirmek için değilde o sunucuda yaşananları biri şuraya yazsında birbirimizi anlayabilelim.

Son düzenleme:
Oyunda gördüğüm şu zamana kadar da engellenen bir sürü hile oldu, efsun botuna hiç mi birşey yapılamıyor ?

Bilgisayar teknolojilerinde kırılamayacak hiçbir sistem yoktur. Hile sistemleri Memory hacking methodları kullanır, bu konuda bilgisi olan herhangi bir bilgisayar programcısı için bir serverde hileyi yeniden çalıştırmak 30 dakikasını almaz.

Piyasada 2009 yılından beri aktif olduğumuz bir sunucu olarak düşündüğünüzde biz exedeki pointerları değiştirdikten bir kaç hafta sonra hileyi yeni pointerlara göre yeniden değiştirebiliyorlar.

Bunun yerine oyuncuların exe üzerinde açık pencereleri, exedeki değişiklikleri servera bildiren hayalet bir yazılım kullanıyoruz bu kimin hile açtığını kimin açmadığını tarih ve saat olarak bize rapor ediyor bizde bu şekilde oyuncuları toplu şekilde banlayabiliyoruz.

Oynadığınız sunucunun dili olsada konuşsa.

Bahsettiğin şeylerin tamamında haklısın sunucuda yapılan değişiklikler hiçbir zaman pidge sunucusuna uygun olmadı, biz uzun süredir her sene yaz gelmeden Beta süreci başlatıyoruz ve bu yaz yol haritamızda bunlar olacak diye oyuncularımıza sunuyoruz, ancak beta süreci baslamadan önce geliştirme ekibi için oyuncu aradığımızda Pidge sunucusundan katılımcı sayısı neredeyse yok denecek kadar az oluyor bütün destek Keith sunucusundan geldiği için biz güncellemelerin test içeriğini sunduğumuzda Keith sunucusundaki oyuncuların değerlendirmesine göre hazırlamak durumunda kalıyoruz her sene planlanan işleyiş bu şekilde.

Şimdi bakış açınızı değiştirin ve bir de bu şekilde bakmayı deneyin.

* Destan sunucusu açıldığı günden beri Efsun botu eklensin tartışmaları devam eder, hala daha konusulur. Efsun botu eklenirse sunucuda efsunlu nesnelerin doyuma ulaşacağı ve ticaretin dar boğaza gireceği defalarca söylenmesine rağmen ve efsun botu yasaklanmasına rağmen oyuncular efsun botu kullanmaya devam etti mi?

Evet

* Biz bunları banladığımızda xxx banlamıyorsunuz bizimi banlıyorsunuz diye savunmaya geçtiler mi?

Evet

* Banladığımız kişilerin loncasındaki arkadaşları arkadaşlarımızın hesabını açmazsanız lonca olarak serveri bırakırız diye bizi tehdit etti mi?

Evet

* Sunucularımız kurulduğu günden beri bağırmak alanından siyasi içeriklerin konusulmaması gerektiği ile ilgili katı kuralları bildirmemize rağmen bağırmaktan artık hakaret seviyesine ulaşan Kürt/Türk kavgaları yaşandı mı?

Evet

* Biz bu adamları banladık mı?

Evet

* Bu adamlar banlandıktan sonra forumdan konu açıp sebepsiz banlandığını ben öyle söylemedim diye inkar politikası uyguladılar mı?

Evet

* Sunucu içerisindeki bayanları 20 yaşından tut 35 yaşına kadar her türlü cinsel içerikler yazarak oyuncular rahatsız ettiler mi?

Evet

* Biz bunları banladık mı ?

Evet

* Biz bu adamları banladıktan sonra GMler sadece kızlarla ilgileniyor geyiği çıktı mı?

Evet

* Gecenin bir yarısı bir bayan sırf vakit geçirmek için girmiş olduğu bir oyunda ağlayarak benden destek istediğinde kusura bakmayın banlarım bu benim karı kız düşkünü olduğum anlamına geliyorsa eyvallah öyle olayım.

* Geçtiğimiz haftalarda xxxmt2 reklamı yapan bir loncanın neredeyse yarısı banlandı, bu adamlar banlandıktan sonra oyun/forum efsun botu linki paylaştılar mı?

Evet

* Bu adamlar banlandı mı?

Evet

* Bu adamların sebebi gösterilmesine rağmen sebepsiz banladıklarını yazdılar mı? (Forumda hala konusu aktif)

Evet

Keith sunucusu 2009 dan beri açık olan bir sunucu ve biz o sunucuda bu güne kadar pidge sunucusunda yaşanan sorunların hiçbirisini yaşamadık.

Pidge oyuncuları ciddi anlamda aşırı sorunlu bir oyuncu kitlesi ben bazen düşünüyorum bir lisedeki oyuncuların tamamı Pidge sunucusundami oynuyor diye çünkü böyle olaylar ancak bir lisenin okul bahçesinde yaşanabilir.

Pidge sunucusundaki düşüşün %50 sebebi biz isek %50 sebebi oyuncularıdır. Elinizi vicdanınıza koyup sırf serveri eleştirmek için değilde o sunucuda yaşananları biri şuraya yazsında birbirimizi anlayabilelim.

Bakın ben sizin dediklerinizi inkar etmiyorum zaten pidge sunucusunda ki 100 kişiden 70 i zaten sorunlu o konuda hemfikiriz :)
Ancak bir anda kapasite niye bu kadar düşüyor diğerleri ban yemiş haklıymış haksızmış beni bağlamıyor açıkcası. Biz şu oyuna girdiğimizde skype veya ts'de kız erkek karışık onlarca kişilik bir düzen varken bir anda oyunda ticaret bile kayboldu. Şimdi millet yazıyor item yok satamiyoruz piyasa pahalı alamıyoruz. Bi itemi 1 adam satarsa onun değeri 300 t olsun adam 1000 t desin lazımsa almak zorunda. niye tek satan o. Sebebi ne 10 oyuncu ile ticaret döner mi ? Önceden yerden topladıgımız saçma sapan çiçekler bile 10 m 20 m para ediyordu. o zaman 20 m nin değeri vardı şimdi birisi 100 m isteyince dalga geçiyoruz.

Bizim en keyif aldığımız zamanlarda her levelin kastığı ve her lvl'de oyuncunun kazandığı bir mebla vardı kademe kademe artardı herşey. 2 dk kafa dinleyemezdik oyunda, pidgenin bir nebze sorunu şimdiki oyuncular olabilir, ama diğer bir taraftanda büyük sorun şu ortamı değiştirebilecek yeni arkadaşların, kardeşlerin oyuna başlamaması. Biz pvp server denildiğinde ilk söylediğimiz editlimi değilse başlayalım olurdu. Şimdi yok kimse yok ortalıkta. Daha 2 sene önce geçen yaz imparatorluk kayasında 3 loncaya kafa tutup kaya kesmeye çalışıyordum. Ya kesiyordum ya kesemiyordum gerekırse 5 ch tutuyordum. Sinirleniyordum belki ama oyundan tat alıyordum birşeylerle uğraşıyordum. Şimdi kaya bile sadece shinsoo ya kalmış kes geç şeklindeler. Ya o kuleler azraıl sandikları boşuna toplanmıyordu. Zehir kılıcının bir değeri vardı. İşte değişen herşey oyun içinde, tüm eski yapılacak şeyleri sildi süpürdü. Şimdi 1 efsun botu 300 t para kesilemez bir char 1 haftada ortada. Oyuna giriyoruz sırf kafa dağıtalım diye ancak artık tat alamıyoruz. Diğerlerini bilmem ama benim şikayetim sorunum bu. En başında da bu oldu şimdi de bu. Durum ne zaman bu kadar kötü oldu o zamandan beri ben bunun şikayetindeyim.

Bakın ben sizin dediklerinizi inkar etmiyorum zaten pidge sunucusunda ki 100 kişiden 70 i zaten sorunlu o konuda hemfikiriz :)
Ancak bir anda kapasite niye bu kadar düşüyor diğerleri ban yemiş haklıymış haksızmış beni bağlamıyor açıkcası. Biz şu oyuna girdiğimizde skype veya ts'de kız erkek karışık onlarca kişilik bir düzen varken bir anda oyunda ticaret bile kayboldu. Şimdi millet yazıyor item yok satamiyoruz piyasa pahalı alamıyoruz. Bi itemi 1 adam satarsa onun değeri 300 t olsun adam 1000 t desin lazımsa almak zorunda. niye tek satan o. Sebebi ne 10 oyuncu ile ticaret döner mi ? Önceden yerden topladıgımız saçma sapan çiçekler bile 10 m 20 m para ediyordu. o zaman 20 m nin değeri vardı şimdi birisi 100 m isteyince dalga geçiyoruz.

Bizim en keyif aldığımız zamanlarda her levelin kastığı ve her lvl'de oyuncunun kazandığı bir mebla vardı kademe kademe artardı herşey. 2 dk kafa dinleyemezdik oyunda, pidgenin bir nebze sorunu şimdiki oyuncular olabilir, ama diğer bir taraftanda büyük sorun şu ortamı değiştirebilecek yeni arkadaşların, kardeşlerin oyuna başlamaması. Biz pvp server denildiğinde ilk söylediğimiz editlimi değilse başlayalım olurdu. Şimdi yok kimse yok ortalıkta. Daha 2 sene önce geçen yaz imparatorluk kayasında 3 loncaya kafa tutup kaya kesmeye çalışıyordum. Ya kesiyordum ya kesemiyordum gerekırse 5 ch tutuyordum. Sinirleniyordum belki ama oyundan tat alıyordum birşeylerle uğraşıyordum. Şimdi kaya bile sadece shinsoo ya kalmış kes geç şeklindeler. Ya o kuleler azraıl sandikları boşuna toplanmıyordu. Zehir kılıcının bir değeri vardı. İşte değişen herşey oyun içinde, tüm eski yapılacak şeyleri sildi süpürdü. Şimdi 1 efsun botu 300 t para kesilemez bir char 1 haftada ortada. Oyuna giriyoruz sırf kafa dağıtalım diye ancak artık tat alamıyoruz. Diğerlerini bilmem ama benim şikayetim sorunum bu. En başında da bu oldu şimdi de bu. Durum ne zaman bu kadar kötü oldu o zamandan beri ben bunun şikayetindeyim.

Pidge sunucusuna gerçekten emek veren oyuncuların haklı serzenişini çok iyi anlıyorum bu bizim açımızdan çok üzücü bir durum geçtiğimiz hafta Teamspeak3 sunucusunda OutControl isimli oyuncumuzun bazı güzel önerileri oldu ki onları kesinlikle aktif etmek üzerine çalışmalara başladım.

Bu durumu Oyun yönetimi ve oyuncu işbirliği ile çok rahat bir şekilde atlatabiliriz, elimizde her türlü imkan var imkansızlara bu sunucuda hiçbir zaman yer olmadı oyuncularımız bize güvenir ve destek olursa önerilerini her zaman işbirliği halinde değerlendirebiliriz.

Eğer bu şekilde bir işbirliği halinde olursa ve herşeyi istediğiniz gibi başarabilirsek bu Pidge oyuncularının başarısı olur ve bize sadece destek taleplerine ve oyun yönetimi ile uğraşmak kalır.

Destek taleplerinin şu sıralar ilgilenilememe sebebi de sunucu üzerinde ne yapacağımıza karar veremediğimizden kaynaklanıyor.

Skype adresim: trky.shorty

Beta sunucusuna katılmanızı isterim önerilerinizi bir text dosyasına kayıt edip bana gönderebilirsiniz ben bunları değerlendirip size geri bildirimde bulunabilir ve bunu betada denemenizi isteyebilirim.

Bu şekilde bir yol izlersek hepimizin sorunu çözülmüş olacaktır.

Ancak iş birliği içerisinde olmayıp tek amacı serveri eleştirmek olan bir oyuncu kitlesi olursa olduğumuz yerde kürek çekmek durumunda kalırız bu ne bizim için bir kazanç olur ne oyuncular için

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri