Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle bu işe girmekle hayatınızın en büyük riskini almış olursunuz.Teknoloji insanlarla beraber gelişmektedir.Sunucuları 3-4 ay içinde faaliyete sokamassanız moda dediğimiz çağ dışı kalır.O yüzden Data Center olmak istiyorsanız ; gözünüzden 100 bin TL'yi gözünüzden çıkarmanız gerekmektedir.Çıkarabiliyorsanız sorularınızı yanıtlayabilirim.
Son düzenleme:
Öncelikle bu işe girmekle hayatınızın en büyük riskini almış olursunuz.Teknoloji insanlarla beraber gelişmektedir.Sunucuları 3-4 ay içinde faaliyete sokamassanız moda dediğimiz çağ dışı kalır.O yüzden Data Center olmak istiyorsanız ; gözünüzden 100 bin TL'yi gözünüzden çıkarmanız gerekmektedir.Çıkarabiliyorsanız sorularınızı yanıtlayabilirim.Anladım bazı sorularım olucakda yanıtlmak isterseniz dönüş yaparsınız istemezseniz aldırmayın.
- soru 1 : Telekoma ne kadar ücret ödeniyor paket vs varmı ?
- soru 2 : sunucu fiyatları ne durumda hangisi uygun iyi sağlam kaliteli v.s ?
- soru 3 : lisans ücretleri hangisi ne kadar neresi ucuz hangisi daha sağlıklı ?
- soru 4 : iklimlendirme nem güç kaynağı vs hangi araç gereçler kullanılıyor hangisi sağlıklı ucuz fiyatları ne nerde ?
- soru 5 : kabin hazır mı almalıyım yaptırsammı maliyeti iyi olur kaç mm sac kullanmalıyım hangi tip kabin kaç tane yaptırmalıyım ?
- soru 6 : kablo sistemi nasıl olmalı kaçlık kablo olmalı oda içerisinde nasıl dağıtımı yapılıyor kaç metreye kadar hangi kablo v.s ?
- soru 7 : ilk etapda 5 kadar sunucu alsam yetermi/azmı gelir?
- soru 8 : tüm bunlar en iyi anlamıyla ne kadara mal olur ?
- soru 9 : bu işten ilk etapda ne kadar beklemeliyim/beklemelimiyim ?
- soru 10 : BU İŞE GİRMELİMİYİM ?
Öncelikle bu işe girmekle hayatınızın en büyük riskini almış olursunuz.Teknoloji insanlarla beraber gelişmektedir.Sunucuları 3-4 ay içinde faaliyete sokamassanız moda dediğimiz çağ dışı kalır.O yüzden Data Center olmak istiyorsanız ; gözünüzden 100 bin TL'yi gözünüzden çıkarmanız gerekmektedir.Çıkarabiliyorsanız sorularınızı yanıtlayabilirim.
Gideri vs. çok oluyor zaten en son geleceğim nokta "Bir datacenter ile anlaşıp hat kiralasam daha ucuza mâl edebilirdim" olacak. Dc üzerinden hat kiralayarak çalışıp, makine sayısı 300 civarına ulaştığında sistem odası kurmayı düşünmek daha mantıklı.

Adım : "Hüseyin"
Yaşım : "24"
Nereliyim: "Balıkesir"
Takımım: "Fenerbahçe"
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz : "Ben Doru Bilişim Data Center'in kurucusuyum . Şuan yazılım alanında eğitim alıyorum.Vergi levhamız ve yetki belgemiz Telekomünikasyon İletişim Başkanlığına ulaşmış durumdadır.Değerlendirmeler yapıldı sonuçlar 7 gün(1 Hafta) içerisinde ulaşacaktır.Vergi levhamız faaliyete girdikten sonra ve sitemizde ki düzenlemeler tamamlandıktan sonra satışlarımız başlayacaktır."
1 yorumu çok görmeyiniz.Herkese iyi forumlar TM Ailesi.
Not : Web sitemiz tanışma amaçlı koyulmuştur.
Web Sitemiz =>Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hoşgeldiniz. Burda web sitenizle değil sizinle tanışıcaz yani web sitenizi tanışmak amaçlı koymanıza gerek yok tanıtım yapmak istiyorsanız gerekli bölümlerede konu açabilirsiniz.
Bazı kural dışı güncel mesajlarınız silindi ayrıyeten rankınız olmadan buraya link koymayın sitenizle ilgili.
Linkler editlendi. + Burası bilişiminizi tanıtacak bölüm değil. Burası insanları tanıma yeri
Linkler editlendi. + Burası bilişiminizi tanıtacak bölüm değil. Burası insanları tanıma yeri

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)