Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DoruBilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balıkesirde efendim. Şuan 6 adet Süper Micro sunucumuz mevcuttur.Bunlara Vmware esxi 5 lisans aldık.Bu gece kurulumları yapıyoruz.Faaaliyet belgemiz vergi levhamız aldıktan sonra satışlar başlayacaktır.Makinalar 32 gb DDR3 ram(bellek)'a' sahiptir.1'inde 16 gb DDR3 ram vardır.Googleye şirketimizi map olarak ekliyecez.İyi forumlar.Vede sunucu odamızdan fotoğraflar sitemizde paylaşılacaktır.Tekrardan iyi forumlar .

Balıkesirde efendim. Şuan 6 adet Süper Micro sunucumuz mevcuttur.Bunlara Vmware esxi 5 lisans aldık.Bu gece kurulumları yapıyoruz.Faaaliyet belgemiz vergi levhamız aldıktan sonra satışlar başlayacaktır.Makinalar 32 gb DDR3 ram(bellek)'a' sahiptir.1'inde 16 gb DDR3 ram vardır.Googleye şirketimizi map olarak ekliyecez.İyi forumlar.Vede sunucu odamızdan fotoğraflar sitemizde paylaşılacaktır.Tekrardan iyi forumlar .

Anladım bazı sorularım olucakda yanıtlmak isterseniz dönüş yaparsınız istemezseniz aldırmayın.

• soru 1 : Telekoma ne kadar ücret ödeniyor paket vs varmı ?
  • soru 2 : sunucu fiyatları ne durumda hangisi uygun iyi sağlam kaliteli v.s ?
  • soru 3 : lisans ücretleri hangisi ne kadar neresi ucuz hangisi daha sağlıklı ?
  • soru 4 : iklimlendirme nem güç kaynağı vs hangi araç gereçler kullanılıyor hangisi sağlıklı ucuz fiyatları ne nerde ?
  • soru 5 : kabin hazır mı almalıyım yaptırsammı maliyeti iyi olur kaç mm sac kullanmalıyım hangi tip kabin kaç tane yaptırmalıyım ?
  • soru 6 : kablo sistemi nasıl olmalı kaçlık kablo olmalı oda içerisinde nasıl dağıtımı yapılıyor kaç metreye kadar hangi kablo v.s ?
  • soru 7 : ilk etapda 5 kadar sunucu alsam yetermi/azmı gelir?
  • soru 8 : tüm bunlar en iyi anlamıyla ne kadara mal olur ?
  • soru 9 : bu işten ilk etapda ne kadar beklemeliyim/beklemelimiyim ?
  • soru 10 : BU İŞE GİRMELİMİYİM ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri