Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Adınız : Doğukan
Soyadınız : Gerekmediği Sürece Asla Vermem.!
Yaşınız : 16 ( Fiziki yaşım 16 evet ama beyin yaşını sorarsanız .... )
Yaşadığınız Yer : Ankara
Günlük Online Süreniz : 5-6 Saat. Tam !
Özellikleriniz
utty,filezilla,smartftp,navicat kullanım.Filezilladan server files kurulumu yaparım.Gerekirse files editleyebilirim.NPC ekleme ya da çıkarma.Profesyonel video editleme.CamTasia ve Adobe video edit programını kullanma.PhohotoShop CS6 ile fotoğraf editleme yaparım.
Görünüşü ve etkileyiciliği iyi olan konular hazırlarım. 7/24 Ticket ile ilgilnerim.WHMCS kullanmayı bilirim.Site açarım.(.tKlı).Ns leri sizin hostnuza veririm.Siteye müşteri isteğine göre panel atarım.Yada kendi index + panelimi koyarım.Pack editlerim.Son olarak müşteriye oyun içi destek verebilirim.
Firmaya Sağlayabileceğiniz Hizmetler(Uzman Olduğunuz Bölümler): Saydığım özelliklerimin hepsinde uzman olduğumu düşünüyorum.
Firmadan Beklentileriniz (Para Karşılığı,Sunucu v.s karşılığı çalışmak istiyorum): Para olur
VPS Server olur
Yada .Com lu site olur.Ve bana bayilik verirse kendi müşterilerime kar payı koyarak server satmama izin vermeleri.Son dediğimi veremeyede bilirler.Para,VPS,.Com lu site 3 ünden biri muhakak alırım.Daha Önce Bir yerde çalıştıysanızçalıştığınız yerlerin İsimleri: Localsystem ' de(www.localsystem.com.tr) çalıştım.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : lifeonedream@turkmmo.com lifeonedream.metin2@gmail.com lifeonedream@yahoo.com.tr lifeonedream.vevo@gmail.com
Şablon Dışında Eklemek İstediğiniz Seçenekler:
Kısaca özetlemem gerekirse :
Müşterilerle saygılı ve sağlıklı bir iletişim kurarım ,
Server yönetim programlarını gayet iyi ve profesyonelce kullanırım ,
Firma için logo vb. tasarım yaparım ,
Özel ve etkileyici reklamlar hazırlarım ,
Site tasarımı , index yapımı ,
WHMCS kullanımı.
Müşterilere oyun içi destek ,
Files düzenleme ,
Pack editleme ,
Quest kodlama ,
Müşteri çekmeye gayret eder , firma için yararlı ne varsa onu yaparım...
Kısacası size layık olabilecek güvenilir bir çalışma arkadaşı arıyorsanız msn adresimden eklemeniz yeterli olacaktır.
lifeonedream@turkmmo.com Bu Msn Adresinde Muhakkak Açığım...
Güzel yorumlarınız. :
Soyadınız : Gerekmediği Sürece Asla Vermem.!
Yaşınız : 16 ( Fiziki yaşım 16 evet ama beyin yaşını sorarsanız .... )
Yaşadığınız Yer : Ankara
Günlük Online Süreniz : 5-6 Saat. Tam !
Özellikleriniz
utty,filezilla,smartftp,navicat kullanım.Filezilladan server files kurulumu yaparım.Gerekirse files editleyebilirim.NPC ekleme ya da çıkarma.Profesyonel video editleme.CamTasia ve Adobe video edit programını kullanma.PhohotoShop CS6 ile fotoğraf editleme yaparım.Görünüşü ve etkileyiciliği iyi olan konular hazırlarım. 7/24 Ticket ile ilgilnerim.WHMCS kullanmayı bilirim.Site açarım.(.tKlı).Ns leri sizin hostnuza veririm.Siteye müşteri isteğine göre panel atarım.Yada kendi index + panelimi koyarım.Pack editlerim.Son olarak müşteriye oyun içi destek verebilirim.
Firmaya Sağlayabileceğiniz Hizmetler(Uzman Olduğunuz Bölümler): Saydığım özelliklerimin hepsinde uzman olduğumu düşünüyorum.
Firmadan Beklentileriniz (Para Karşılığı,Sunucu v.s karşılığı çalışmak istiyorum): Para olur
VPS Server olur
Yada .Com lu site olur.Ve bana bayilik verirse kendi müşterilerime kar payı koyarak server satmama izin vermeleri.Son dediğimi veremeyede bilirler.Para,VPS,.Com lu site 3 ünden biri muhakak alırım.Daha Önce Bir yerde çalıştıysanızçalıştığınız yerlerin İsimleri: Localsystem ' de(www.localsystem.com.tr) çalıştım.İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : lifeonedream@turkmmo.com lifeonedream.metin2@gmail.com lifeonedream@yahoo.com.tr lifeonedream.vevo@gmail.com
Şablon Dışında Eklemek İstediğiniz Seçenekler:
Kısaca özetlemem gerekirse :
Müşterilerle saygılı ve sağlıklı bir iletişim kurarım ,
Server yönetim programlarını gayet iyi ve profesyonelce kullanırım ,
Firma için logo vb. tasarım yaparım ,
Özel ve etkileyici reklamlar hazırlarım ,
Site tasarımı , index yapımı ,
WHMCS kullanımı.
Müşterilere oyun içi destek ,
Files düzenleme ,
Pack editleme ,
Quest kodlama ,
Müşteri çekmeye gayret eder , firma için yararlı ne varsa onu yaparım...
Kısacası size layık olabilecek güvenilir bir çalışma arkadaşı arıyorsanız msn adresimden eklemeniz yeterli olacaktır.
lifeonedream@turkmmo.com Bu Msn Adresinde Muhakkak Açığım...
Güzel yorumlarınız. :
LifeOneDream Gibi Başarılı Bir Kişi İş Bulamıyorsa Artık Birşey Demiyorum ..Kaçıranlar Üzülsün![]()
Son düzenleme:
Konuyu tekrar düzenledim.
Özelliklerime : Pack editleme'yi de yerleştirdim.
İyi forumlar.
Özelliklerime : Pack editleme'yi de yerleştirdim.
İyi forumlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)