- Konular
- 14
- Online süresi
- 28d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 4,715
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhab arkadaşlar ;
www.moris2.com Server şahsıma ait'tir.
Serverin sırf sponsorla kasıldığı organik facebook sayfasını
Server için özel olarak çekilmiş villa videosunu
Server files ve src'sini tanıtımda bakabilirsiniz : http://rehber.moris2.com/
Droplarına kadar ayarlıdır kur aç düzeyinde bir 1-120 oyunudur.
Server için hazırlanmış site tasarım ; index tasarım ; video trailer ; loginloaidng otopack tasarım ; forum ; rehber kısaca;
Oyun için gerekli ne varsa devir ediceğim
Yani bir oyun açarken gerekli olan facebook sayfasından files otopack tasarımlarına kadar herşeyini devir ediceğim.
Acil paraya ihtiyaçım olduğu için satıyorum
Detaylı görüşme fiyat hakkında bilgi almak için :Skyp adresi : m2pars.com@gmail.com
www.facebook.com/MorisMetin2 Serverin facebook sayfasıdır.
Serverin reklam amaçlı çekilmiş tanıtım videosudur videoda tarih söylemiyoruz bu neden'le tekrar kullanılabilir edit yapılır.
ACİL SATILDIĞI İÇİN DEĞERİNİN ÇOK ALTINDA VERİCEM ! FİLES SRC'Lİ ŞEKİLDE VERİCEĞİM...
www.moris2.com Server şahsıma ait'tir.
Serverin sırf sponsorla kasıldığı organik facebook sayfasını
Server için özel olarak çekilmiş villa videosunu
Server files ve src'sini tanıtımda bakabilirsiniz : http://rehber.moris2.com/
Droplarına kadar ayarlıdır kur aç düzeyinde bir 1-120 oyunudur.
Server için hazırlanmış site tasarım ; index tasarım ; video trailer ; loginloaidng otopack tasarım ; forum ; rehber kısaca;
Oyun için gerekli ne varsa devir ediceğim
Yani bir oyun açarken gerekli olan facebook sayfasından files otopack tasarımlarına kadar herşeyini devir ediceğim.
Acil paraya ihtiyaçım olduğu için satıyorum
Detaylı görüşme fiyat hakkında bilgi almak için :Skyp adresi : m2pars.com@gmail.com
www.facebook.com/MorisMetin2 Serverin facebook sayfasıdır.
Serverin reklam amaçlı çekilmiş tanıtım videosudur videoda tarih söylemiyoruz bu neden'le tekrar kullanılabilir edit yapılır.
ACİL SATILDIĞI İÇİN DEĞERİNİN ÇOK ALTINDA VERİCEM ! FİLES SRC'Lİ ŞEKİLDE VERİCEĞİM...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...