Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SayfaNet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 81
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

oha.gif
Lanet olsun. Koskoca sayfanet de bu işe girdi :((( Napıcaz şimdi ?

benim 5620 li dell r510 larım yatıcak mı
daha kargo dc'ye ulaşmamışken bu haber
bawling.gif

Bittik olum biz bittik
icon_smile_disapprove.gif

Merhaba,

optimusdizayn.com.tr internet sitesiyle hizmet veren ve sunucularını sağladığımız Gökcan Baran arkadaşımız, yurtdışına çıkmak durumunda kaldığı için tüm çalışmalarını bize devretmiştir.

1 Kasım 2011 tarihinden itibaren tüm vps ve hosting müşterilerine Sayfa.NET olarak hizmet vermeyi sürdüreceğiz.

Şuan için farklı sunucu modelleri ve fiyatlandırması yapılmayacaktır. Eski çalışma düzeni sürdürülecektir.

info@optimusdizayn.com.tr msn adresindeki arkadaşlar mt1@sayfa.net msn adresimizi ekleyebilir. Yanıt vermekte gecikebilirim.

Dedicated sunucularla ilgili yaptığımız yenilikçi çalışmaların benzerini, metin2 vps satışlarında da gerçekleştirmeyi planlıyorum. Ama diğer vps satan meslektaşlarımızın aynı zamanda müşterimiz olduğunu farkettiğim için biraz daha hassas davranacağım. :)

colo-1.jpg

Saygılar,

Engin Rençber

Tebrikler Büyük Bi Sistem Güzel Sunucular Başarılar Hayırlı Satışlar. :)

10 GB trafikli olan tüm hosting paketleri ücretsiz olarak 20 GB haline yükseltilmiştir.

ticket trafiğine ayrıca hayran kaldım. devraldığımızda 50 tane ticket vardı. şuan 52 tane var. yağıyor mübarek :)

ödeme hatırlatmalarla ilgili muhasebedeki arkadaşlarımız email gönderimlerine başladı. herhangi bir acil problemi olan müşterilerimiz yine muhasebeye de ulaşabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri