Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hayırlı olsun 

Hocam mesengerden cevap almak biraz zor oluyor yoğunsunuz sanırım biraz hayırlı satışlar 

benim optimusta sitem vardı serverim vardı serverime 1 haftadır putty ve navicattan giremiyorum en az 100 tl lik satıs yapamadım herkes edit alacak ama giremiyorum ticket atıyorum 1 günde bakılıyor ve ticketi kapatıyorsunuz sitemi ya düzeltin yada yeni bir domain verin www.raconmt2.com du sitem ns lerde hata var diyorsunuz o zaman yeni bir domain verin adıda resmt2.com olsun serverimide düzeltin lütfen
Tüm ticketlara öncelik sırasına göre cevap verilmektedir.
Öncelik hakkı-sahibi yeni sunucu temin eden ve sunucusunda sorun yaşayan kişilerdir.
Sistemi yeni yeni oturtmaya çalışıyoruz bu sebepten ötürü bazı gecikmeler çok normaldir çok yakında bayram kampanyaları sizlerle olacaktır.
Öncelik hakkı-sahibi yeni sunucu temin eden ve sunucusunda sorun yaşayan kişilerdir.
Sistemi yeni yeni oturtmaya çalışıyoruz bu sebepten ötürü bazı gecikmeler çok normaldir çok yakında bayram kampanyaları sizlerle olacaktır.
Tüm ticketlara öncelik sırasına göre cevap verilmektedir.
sayfa.net e mi geçtin ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)