Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Metrocity AVM, Kat: -4, Levent İstanbul
Tel: 0212 3440404
Engin Abi Kampanyanı Merak Ediyorum

sayfa.net çok büyük firma diye biliyorum bir çok metin2 firmaları burdan alıyor r10danda bakabilirsiniz
merhaba,
optimusdizayn.com.tr internet sitesiyle hizmet veren ve sunucularını sağladığımız gökcan baran arkadaşımız, yurtdışına çıkmak durumunda kaldığı için tüm çalışmalarını bize devretmiştir.
1 kasım 2011 tarihinden itibaren tüm vps ve hosting müşterilerine sayfa.net olarak hizmet vermeyi sürdüreceğiz.
şuan için farklı sunucu modelleri ve fiyatlandırması yapılmayacaktır. Eski çalışma düzeni sürdürülecektir.
[emaıl="info@optimusdizayn.com.tr"]info@optimusdizayn.com.tr[/emaıl] msn adresindeki arkadaşlar [emaıl="mt1@sayfa.net"]mt1@sayfa.net[/emaıl] msn adresimizi ekleyebilir. Yanıt vermekte gecikebilirim.
Dedicated sunucularla ilgili yaptığımız yenilikçi çalışmaların benzerini, metin2 vps satışlarında da gerçekleştirmeyi planlıyorum. Ama diğer vps satan meslektaşlarımızın aynı zamanda müşterimiz olduğunu farkettiğim için biraz daha hassas davranacağım.
[ımg]http://dosya.sayfa.net/arsiv/colo-1.jpg[/ımg]
saygılar,
engin rençber
güzel kardesim iyi hos dıyorsunda sizin vermis oldugunuz bir servere girdim server oynanmıyor yang botuyla bır gırdım lagdan server kıtlendi :d
ayrıca channel problemıde var
ayrıca teknık destek ekıbıde yok
ayrıca 6 gunde bır tıckete cevap
ayrıca ...
cumartesi gününden önce aldığınız bir sunucu sanırım. bu yüzden doğrudan bizim kiraladığımız bir sunucu değildi. ama sizin ticket ile de ilgileneceğim.
metin2 vps konusunda anladığım kadarıyla kimse test süresi sağlamıyor. biz Sayfa.NET olarak, hosting vpslerine 3 gün ücretsiz test sağlıyoruz. Eğer müşterimiz beğenirse ödemesini alıyoruz.
Bundan sonra metin2 vpsleri için de aynı şekilde servis vereceğiz. Manavdan aldım güzeldi, eve geldim çürük çıktı, durumu olmayacak
metin2 vps konusunda anladığım kadarıyla kimse test süresi sağlamıyor. biz Sayfa.NET olarak, hosting vpslerine 3 gün ücretsiz test sağlıyoruz. Eğer müşterimiz beğenirse ödemesini alıyoruz.
Bundan sonra metin2 vpsleri için de aynı şekilde servis vereceğiz. Manavdan aldım güzeldi, eve geldim çürük çıktı, durumu olmayacak

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)