Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hayırlı olsun engin abi r10 pm geçtim bi bakarsan sevinirim.
Ben şahsen sizin gibi düşünmüyorum. Gerçekten sevindim bana zararları olmaz turkmmoda müşteri toplamadığım için. :m08:
Elbette. Doğru söylüyorsunuz. Tüm firmalar yerle bir olacak diye bir şey yok.
Ama bence köklü ve kendini ispatlamış birkaç firma dışında diğer firmalar bu sektörde tutunabilmek için çok daha fazla çaba sarf etmek zorunda kalacaklar.
Diğer kalan köklü firmalar da her ne kadar kendini ispatlamış olsa da Sayfa.NET ile beraber kendilerine daha fazla çeki düzen verecektir. Kısacası son kullanıcı için kalitenin artması demek oluyor bu. 
Elbette. Doğru söylüyorsunuz. Tüm firmalar yerle bir olacak diye bir şey yok.Ama bence köklü ve kendini ispatlamış birkaç firma dışında diğer firmalar bu sektörde tutunabilmek için çok daha fazla çaba sarf etmek zorunda kalacaklar.
Diğer kalan köklü firmalar da her ne kadar kendini ispatlamış olsa da Sayfa.NET ile beraber kendilerine daha fazla çeki düzen verecektir. Kısacası son kullanıcı için kalitenin artması demek oluyor bu.
![]()
Çok doğru konuşuyorsunuz. Bu forumda her 5 firmanın 3' ü engin beyle çalışıyordur Engin beyde yapacağı kampanyaları ile dedicated sunucu müşterilerini düşünerekten yapacağını zaten beyan etmiş kendisi. Gerçekten örnek davranış arasında. İnşallah hayırlısı olur.
hayırlı olsun kendisini tanımam ama gerek r 10 daki yorumlar gerekse googlda engin beyin musterisi olan kişilerin yorumları gayet guzel müsterisini yarı yolda bırakmayan birisi yorumlar onu gösteriyo devir işlemi tam netlik kazansın bayrama ozel kampanyasını acıklasın msn yuzde 50 indirim denildi 4 veya 6 ramli server alıcam
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)