mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Arefmi Olduk Acaba _?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Turkeykero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bak mesela şu an yeni birşey ögrendim. Bu uyurken düşermiş gibi oluyorsun ya. Bu astral seyahatin etkisiymiş. Çünkü uyurken ruh bedeni terk ediyormuş.
Oysa benim duyduğuma göre uyurken düşermiş gibi olmanın sebebi ilk insanlar malum agaclarda yatıyorlardı ve cok fazla düşüyorlardı. Bu da bizim genlerimizi etkiledi.O günden bu güne kadar bi şekilde aktarıldı...
Sence hangisi daha mantıklı ?

Uyurken düşermiş gibi olman rüyanda uyancagın zaman yada yüksek bi yerde tarzanlık gibi şeyler görürken olur genelde.

Bardağı Uca Koyarsan Tabi Düşer:D

Tamam sende bardagı uca koy yatagına yat ve o bardagı o uçtan düşür ;)
Tabe yapabilirsen :D

Birkaç yıl önce telekinezi ve astral seyahate de merakım başlamıştı ve birkaç uzmanın yazdığı kitapları vs... okuyup araştırdım.Ancak henüz bir denemem olmadı.Lucid rüya hakkında denemem olmuştu ve rüyada olduğunu anladığında kontrolü ele alabiliyorsun,ancak birkaç saniye sürüyor :)

Rüyanın yönetimi uyumak üzereyken ilk 1 - 1.5 saat içerisinde elinde olabilir rüyanı kendin yönetebilirsin. Ama rüyalar uzun sürmüyor zaten yönetsen ne olur yönetmesen ne olur :)

Astral Seyahat Yaparken Cisimleri Hareket Ettirmek Nasıl Mümkün Olabiliyor ki Hem Gördüklerimiz Uyandığımızda Aklımızda Oluyor mu?

Ruhunu dışarı çıkıyor ve bunların hepsini yaptıgını hatırlayabiliyorsun ama pek fazla hatırlayamıyorsun zaten uyandıgında bardakın kırıldıgını görünce rüya olmadıgını anlayabiliyorsun.

Beden Oldugu Yerde Ruh Dısarda Yaparım fakat geri dönememekten korkuyorum.

%90 geri dönme şansın var.
Allahın kuluyuz sonuçta hepimiz ne zaman ne olacagını bilemeyiz ama yani korkudanda gidebilirsin bi anda kalbin durur gibi oluyor bilgin olsun.

%90 geri dönme şansın var.
Allahın kuluyuz sonuçta hepimiz ne zaman ne olacagını bilemeyiz ama yani korkudanda gidebilirsin bi anda kalbin durur gibi oluyor bilgin olsun.

Yok %90 Şansla alakası yok. Gümüş kordon dediğimiz şeyin kopma ihtimalide yok. Gümüş kordon ruh ile beden arası görünmez bir bağdır sadece Azrail (a.s) gelince yani öldüğümüzde kopacaktır. Gümüş kordonun kopması astral seyahatte mümkün değil. Geri dönememe şansı dediğimiz şey eğer uzaya filan çıkıyorsanız evin yolunu unutursanız 2 dünya arası yani ruh ile beden arasında sıkışma olur ve geri dönemezsiniz. Onun için kalp ve kalp sorunları olanlar denemesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri