OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Arefmi Olduk Acaba _?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Turkeykero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merakta Kaldım Gerçekmi Diye :D

kardeşim tamamiyle gerçek bu astral seyahat bizim esrarengiz yeteneklerimizden birisi. İnsan kendini zihinsel yönden keşfedince anlayabiliyor bunları. Sen bu konuya 3-4 yorum yazdın ve benim artık canım sıkıldı sana bunları açıklamaktan :mad:

Astral Seyahat Yaparken Cisimleri Hareket Ettirmek Nasıl Mümkün Olabiliyor ki Hem Gördüklerimiz Uyandığımızda Aklımızda Oluyor mu?

Arkadaşlar önemli birşeye imza attım . Astral Seyahat Sayesinde Masanın üzerindeki bardağı yere düşürdüm ve kırdım. 26 Kez denedim ilk 14 denememde astral seyahat denemesi başarısız oldu sonralarında işte heyecandan hemen geri döndüm 26.denememde masanın eşiğinde duran bardağı yere düşürdüm ve kırıldı. Annem Evde Yoktu Şükürler Olsunki :m08:

İnanıp inanmamak sizin elinizde heralde kamerayı alıpta çekecek değilim zaten denedim bişey görünmüyor sadece koltukta yatıyorum ama ruh dışarda :D

Evet dogrudur..

Şakamısın sen töbe töbe
Gerçekten böyle birşey var bende az çok deneyimliyim bende yaptım.

Bakın buna da inanmıyacagınızı biliyorum ama söyliyim yinede. Benim arkadaş çevresinde bu işlerde profesyonel olan 2-3 kişi var. Ve adamların dedikleri hiç abartmıyorum...

'' -Astral seyahat yöntemi ile bütün İstanbul'u gezdim.''

Bende yapıyorum ama şu anlık sadece tavandan odama bakıyorum. Havuc kalmamış evde farklı bişey yapamıyorum :)

Odadan dışarı çık evi gez bence biran önce :)

Geliştir kendini :D

Birkaç yıl önce telekinezi ve astral seyahate de merakım başlamıştı ve birkaç uzmanın yazdığı kitapları vs... okuyup araştırdım.Ancak henüz bir denemem olmadı.Lucid rüya hakkında denemem olmuştu ve rüyada olduğunu anladığında kontrolü ele alabiliyorsun,ancak birkaç saniye sürüyor :)

bilimadamları tarafından açıklanana göre en uzun rüya Yirmi saniyeyi geçmiyor.
Ki sen bunun sadece üç veya dört saniyesini hatırlayabiliyorsun. Yani o sürede de kontrolü ele almayıver :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri