Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Windows 8 temasını deneyin; İndirin!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan SamuraiXomeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 201

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Win 8 teması Aero Lite'ı indirin ve deneyin!

Windows 8'in Aero Lite temasını Windows 7'nizde denemek istiyorsanız bu artık mümkün! İşte yolu...

Windows 8'in ilk tasarım öğeleri hakkında artık bilgimiz var. Aero Lite ara yüzünde kullanılan gezinti oklarını ve logoyu artık biliyoruz.

DeviantArt forumundan bir kullanıcı ise Aero Lite'ın Windows 7'de çalışan bir sürümünü ortaya çıkarmış. Pakette Aero Lite hakkında şimdiye dek açığa çıkan her şey bulunuyor. Pencereleri küçültme, büyütme ve kapatma düğmeleri için minimal bir tasarımın tercih edildiği pakette saydam yüzeyler mavimsi bir tabakayla değiştirilmiş.

Aero Lite'ı kullanmadan önce sisteminizde bulunan üç DLL dosyasını değiştirmeniz gerekiyor. Bunu yapmanın en kolay yolu ise Universal Theme Patcher'ı kullanmak. Bu aracı yüklemenize gerek yok ve sisteminizi yeni temalara hazır hale getiriyor. Programı çalıştırdıktan sonra üç 'Patch' düğmesine de sırayla tıklayın. Sisteminizi yeniden başlattıktan sonra Aero Lite'ı yükleyebilirsiniz.

Buradan indirebileceğiniz Aero Lite zip dosyasının içeriğini C: \ Windows \ Resources \ Themes klasörü altına açın. Aero Lite.theme dosyasına çift tıkladıktan yaklaşık 30 saniye sonra yeni temanıza kavuşacaksınız.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst