- Konular
- 127
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
HOŞ BULDUK TEŞEKKÜRLER
hoş bulduk,item dizmeye çalışıyorum adaş,mavideyim,zar zor 79 level oldumbütün itemlerimi kendim basıyorum,+9 küpe ve kalkan bastım ama basana kadar kaç para harcadım,diğerleri hp li olsun diye uğraştım,yinede 1 level ayakkabı ve bilezikten kurtulamadım henüz,imparatorluk kağıdı için gerekli 100 m lazım ama bulsam harcarım :m08:1-2 eski arkadaştan oyun başında yardım istedim ama oralı olmadılar,kimseden fayda yok adaş...
nen adas sen gel gerısı bos ıtem para onlar yapılmayacak seyler degıl onem vermem bılırsın yavas yavas ayarlarız onemlı olan dostlarımın yanımda olması gerısı bos

- Konular
- 127
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
nen adas sen gel gerısı bos ıtem para onlar yapılmayacak seyler degıl onem vermem bılırsın yavas yavas ayarlarız onemlı olan dostlarımın yanımda olması gerısı bos![]()
gerısı bosu 2 kere yazmısm yanlıslıkla bakmadım sory

- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hos geldin 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)